diumenge, 5 de maig del 2013

El comitè d'empresa de l'Hospital Comarcal de Vilafranca va fer lliurament de 132 litres de llet, 20 llaunes de sardines i 20 packs de tonyina al banc d'aliments de Vilafranca.


Aquests aliments es van poder comprar gràcies a l'aportació de tots els treballadors amb la seva aportació en la xocolatada que vam realitzar.

Amb aquesta acció volem fer èmfasi en la necessitat que tenim de lluitar contra les retallades que estem patint però no podem deixar de banda la solidaritat amb la gent que ho estar passant pitjor , una solidaritat com a treballadors.
No volem fer caritat, ja que aquesta es humiliant i exerceix verticalment, nosaltres creiem amb la solidaritat que és horitzontal i implica respecte mutu.

Aquest mateix respecte es el que ens ha de donar forces per tal de seguir treballant per millorar la nostra situació i ajudant si podem a altres treballadors.

Sentir que no s'aconsegueix pa, sostre, abric, que perilla el futur, que perilla la precarietat en la qual existim i el món avança, però som cada vegada més escassos en humanitat, més obstinadament submisos a un sistema que ens destrueix.

Gràcies a tots i seguirem treballant per millorar.

Comitè d'empresa de l'Hospital Comarcal de Vilafranca