dilluns, 3 de juny del 2013

L’ICS privatitzarà el servei d’informàtica de l’Arnau de Vilanova

Agències
El Govern impulsa aquest procés a tot Catalunya per estalviar.
A l’hospital, la mesura afecta una vintena de treballadors
El servei d’informàtica de l’Hospital Arnau, on treballen una vintena de persones, passarà a ser gestionat per una Unió Temporal d’empreses (UTE) privada a partir de principis de l’any que ve, segons van confirmar ahir fonts de l’Institut Català de la Salut (ICS).
Una portaveu va explicar que l’UTE adjudicatària està formada per les empreses Fujitsu Technology, Canon, Microsistemes i Everis BPO i les empreses també gestionaran els serveis informàtics dels departaments de Salut, de l’ICS, d’Economia, Governació i d’Empresa i Ocupació, entre d’altres, a tot Catalunya. L’ICS va afegir que el personal afectat amb plaça en propietat continuarà treballant per a aquest organisme. Pel que fa al personal interí i eventual, la institució iniciarà un procés de negociació amb les empreses adjudicatàries perquè contractin professionals.


La portaveu de l’Institut Català de la Salut va afegir que el procés s’emmarcava en un nou model de gestió que va iniciar l’any passat el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI), encarregat de gestionar els serveis informàtics del Govern, “per millorar-ne l’eficiència tècnica i econòmica·.
Caldrà veure com evoluciona aquest procés.