divendres, 24 de gener del 2014

Ara privatitzen els informàtics de l’ICS i demà?



Avui s’ha entrat a registre a l’ICS, la primera tanda de signatures de professionals de l’Ambit d’Atenció Primària de Barcelona Ciutat, àmbit territorial on ja es vol implementar la privatització el proper 1 de març.

Aquestes 1.600 primeres signatures han estat dirigides al Dr. Pere Soley actual Director Gerent de l’ICS.

Pel seu interès us reproduïm el text de presentació de les signatures:

Els i les sotasignants professionals del l’Ambit d’Atenció Primària de Barcelona Ciutat, volem manifestar el nostre suport al personal informàtic i manifestem la voluntat per tal que siguin aquests professionals informàtics els que segueixin donant aquest servei com a personal de l’ICS.
Considerem que aquests professionals han resultat d’una enorme utilitat, pel seu coneixement, expertesa i experiència.
Si aquests professionals no son aprofitats es produirà un enorme dany econòmic a l’organització en el seu conjunt (ICS), ja que la seva experiència i coneixement, tant de l’organització com dels seus processos informàtics, generen estalvi de costos com els que comporta la posada a disposició de tecnologies TIC mitjançant recursos propis ben coneixedors de l’organització.
La majoria de consultores independents i l’experiència de mercat recomanen tenir la direcció i gestió de les TIC a la part client, evitant “proveïdors únics”. En cas que aquest procés privatitzador sigui irreversible cal mantenir un kernel o nucli de professionals propis. És per això que, per tal que no ens afecti una pèrdua de qualitat del servei informàtic, demanem que el nombre de professionals de l’ICS que es mantinguin siguin el més nombrós possible, a fi efecte de garantir la capacitat de l’ICS com a organització i mantenir la qualitat d’aquest servei, de gran importància, amb el màxim de garanties. 

Es per això que us tramitem les signatures de més de 1600 professionals de diferents centres d’Atenció Primària de l’Àmbit de Barcelona Ciutat.

Assemblea Informàtics BCN ICS