divendres, 21 de febrer del 2014

TEMPS DE CANVIS A l’ICS



La Comissió Executiva del Consell d’Administració de l’ICS, ha aprovat els següents canvis en l’equip directiu de l’ICS:





  • Antoni Juan Pastor, fins ara director de l’Hospital Josep Trueta de Girona, s’incorporarà com a nou director assistencial en substitució de Jaume Benavent Areu.
  • Clara Parés Massagué, fins ara directora financera de la Gerència Territorial Metropolitana Nord, passarà a ocupar el càrrec de directora Econòmica i d’Organització en substitució de Santiago Cardona Mestre.
  • Sara Manjón del Solar, fins ara adjunta a la Direcció de Recursos Humans de la Gerència Territorial Metro Nord, serà la nova directora de Recursos Humans en substitució de Xavier Saballs Bruell.
  • Ramon Ortiz Lòpez, fins ara director de Serveis Generals de la Gerència Territorial Metro Nord, ocuparà el càrrec de director d’Infraestructures i Serveis Tècnics en substitució de Miquel Pujol Riera.
  • Pol Pérez Sust, fins ara director de Sistemes d’Informació de la Gerència Territorial de Metro Nord, s’incorporarà com a nou director de Sistemes d’Informació.
  • Josep Maria Giménez Pérez, fins ara adjunt a la Direcció Econòmica del Grup IDC Salud a Catalunya, serà el nou cap de la Secretària Tècnica en substitució de Delfí Faixedas.
Aquestes incorporacions, es realitzaran de manera progressiva a partir del proper 1 de març de 2014.

Grup IDC Salud és el nom que adopta l’empresa de gestió per hospitals per part de Capio, gestiona quatre hospitals  públics a Madrid i l’Hospital General de Catalunya entre d'altres.