dilluns, 26 de març del 2018

Per una resposta conjunta

La Intersindical-CSC emplaça els sindicats UGT i CCOO a establir un marc de resposta conjunta des dels centres de treball a la greu situació que pateix el nostre país.
Atesa la gravetat dels esdeveniments polítics, socials i laborals que està vivint Catalunya, des de la Intersindical- CSC fem una crida als sindicats CCOO i UGT per a trobar-nos i establir un marc de resposta des de l’àmbit sindical.
La preocupant situació del sistema de pensions, l’empobriment de la classe treballadora o la suspensió de l’autogovern del país i les conseqüències que l'aplicació de l'article 155 comporta, són només alguns de factors que fan urgent l’establiment d’un marc de resposta conjunta també des del món del treball de Catalunya.
Per a possibilitar l’establiment d’aquest espai conjunt de treball i mobilització, reclamat  per la ciutadania i la majoria dels agents socials catalans, la Intersindical-CSC plantejarà a CCOO i UGT reunir-se amb caràcter d’urgència per a intercanviar valoracions de l’actual escenari i posar en comú les iniciatives que, des dels sindicats, es poden dur a terme.

La importància de l’actual moment històric, fa necessari treballar amb amplitud de mires i trenar el màxim de forces per a respondre adequadament al què la majoria de la classe treballadora catalana reclama.