dimecres, 10 de juliol del 2019

‘Zeladors, una tasca silenciosa’, un homenatge per a posar en valor a la professió


Celador hospital pasilloEls zeladors són un dels col·lectius menys visibilitzats dins dels professionals mèdics. Només a la ciutat de Vigo, són més de 700 els que exerceixen una labor vital en l'ombra, acompanyant als pacients i sent un dels mecanismes que serveixen de suport durant el procés de recuperació i convalescència. Per això, a la ciutat olívica se celebrarà la iniciativa ‘Zeladors, una labor silenciosa’ per a “posar en valor aquest col·lectiu que realitza una labor humana i molt significativa durant l'estada dels pacients i les seves famílies al llarg de la seva estada en els centres sanitaris”.

L'esdeveniment, organitzat per la coach Carolina Juárez Montáns, que ja ha participat en diversos projectes socials i culturals com ‘L'Illa Interior’ o ‘Por i autoestima a les teves mans’, tindrà lloc el pròxim 22 de març a l'Hotel NH Collection de Vigo. Es tractarà d'un sopar solidari, de 30 euros el cobert i a la qual s'espera que acudeixin entorn de 200 zeladors, si bé des de l'organització esperen que aquesta xifra pugi.

En ell es pretén reconèixer la labor i la dedicació dels zeladors, sense fer distincions sobre la comesa que exerceixen en l'àrea a la qual pertanyen. “És un col·lectiu que fa tasques simples però imprescindibles”, exposa la nota dels organitzadors.

...


Informació facilitada per Galici@ Press