diumenge, 26 d’abril del 2020

28 Abril. Dia de denúncia


El proper dimarts dia 28 d'abril se celebra el Dia Internacional de Seguretat i Salut en el Treball. Des de la Intersindical-CSC us proposem convertir aquesta jornada en un dia de denúncia i exigència de garanties per a la nostra Salut en el treball i en defensa de la vida.

En aquesta crisi en què ens trobem s'ha posat molts cops en risc la seguretat del personal dels centres sanitaris. Perquè treballar sense les mesures de protecció adients posa en perill la seguretat i la vida de les persones treballadores.


La crisi del coronavirus passarà i haurem d'establir noves prioritats com a societat. Com a Intersindical-CSC posem la vida en el centre.

Ens cal passar de la indignació a l'acció, per això volem compartir amb vosaltres i proposar-vos les següents accions: 

Als centres de treball

  • Promovent mobilitzacions. Amb concentracions com les que es fan a les vuit del vespre, sentades... tot guardant la distància de seguretat i amb el vostre cartell a la mà, us proposem fer fotografies de les accions i difondre-les amb el hashtag #defensemlavida
  • Amb vídeos. Cartells en mà, graveu vídeos breus amb les vostres reivindicacions i denúncies relacionades amb la Salut laboral: manca d’EPI, manca de test...i difondre’ls amb el hashtag #defensemlavida. 

A casa 

  • Amb fotos i vídeos amb la vostra denúncia o reivindicació per garantir la vostra Salut i difondre-les a les xarxes socials amb el hashtag #defensemlavida. 

Passem a l'acció, fem d'aquest 28 d'abril una jornada de denúncia