dilluns, 17 de maig del 2021

Carrera professional 2020: resultats provisionals i al·legacions

 

El passat 14 de maig de 2021 l'ICS va bolcar al SGRH els resultats provisionals de la campanya de la carrera professional 2020 (sol·licitada al 2019) i es va obrir el termini per presentar al·legacions, que comença a partir del dilluns dia 17 de maig de 2021 i finalitza el divendres 28 de maig de 2021. Trobem a faltar que en la resolució provisional no s'indiqui el nombre de crèdits obtinguts en cadascun dels factors dels nivells atorgats ni tampoc la puntuació total de crèdits.

Us adjuntem unes captures de pantalla amb el procés que podeu seguir per a consultar el resultat provisionals del/s nivell/s que vau sol·licitar:

Primer.- Dins a l'aplicació SGRH de l'ICS feu clic a l'enllaç CARRERA PROFESSIONAL de l'apartat DESENVOLUPAMENT.



Segon.- Una vegada dintre del mòdul de CARRERA PROFESSIONAL desplegueu el menú PROFESSIONAL i dintre de l'opció Sol·licitud feu clic a Històric de Sol·licituds.


Tercer.- Dintre de la pantalla Històric de Sol·licituds cerqueu el nom de la campanya Campanya Ordinària 2020 Nivells 1,2,3,4 amb nom curt N1234O2020 i feu clic en la icona llapis.


Quart.- Entrareu en la pantalla de manteniment de la vostra sol·licitud i en l'apartat Estat de les resolucions dels nivells sol·licitats podreu veure si teniu atorgat o no cadascun dels nivells que hagueu demanat. En la columna de Resolució provisional quedarà reflectit Atorgat / Denegat / Exclòs. 



Cinquè.- En cas de quedar exclòs/a d'algun dels nivells demanats s'especificaran uns codis que fan referència als motius d'exclusió i que podreu consultar desplegant la Llegenda dels motius d'exclusió. Aquests motius d'exclusió seran útils per a poder realitzar les vostres al·legacions.





Recordeu que es valoraran els mèrits que hagin estat realitzats en el període de còmput d'acord amb el que estableix el II Acord i sempre que aquests estiguin realitzats fins el 31 de desembre de 2019.

Si teniu qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb els delegats i delegades de la Intersindical del vostre territori o enviar-nos un correu a sanitat@intersindical-csc.cat.

Escoltem i gestionem demandes, neguits i dubtes de les professionals.

SOM COM TU