dilluns, 12 de juliol del 2021

Resum Mesa Sectorial 09/07/2021

Processos de selecció

Accedeix a l’actualització dels processos selectius facilitada per l’ICS, el qual espera que amb la implantació d’Ingesta s’escurcin els terminis. Tenint en compte que estem amb processos selectius oberts el 2018, alguns dels quals finalitzaran el 2022, sobren les paraules.

Borsa de treball

Hi ha un increment preocupant de contractacions mitjançant places perfilades, en les quals el pes de l’entrevista és massa elevat, la qual cosa que està impossibilitant la promoció interna.

D’altra banda, des de la Intersindical pensem que la darrera actualització de la borsa continua plena d’errades. 

Mobilitat voluntària

El resultat de la mobilitat voluntària, permanent i oberta està previst que es publiqui al DOGC el proper 1 de setembre de 2021.

DPO 2021

Es demana 100% de les DPO d’enguany, sense tenir en compte la relació contractual. L’ICS garanteix que els  indicadors seran assolibles i els resultats equivalents a l’any passat. Així mateix, es tindrà dret a les DPO en cas de professionals que encadenin contractes. L’ICS manifesta que s’anul·laran els objectius que no assolibles per culpa de la pandèmia.

Carrera professional – Persones interines en canviar de contracte

L’ICS aclareix que les persones interines no perdran l’import de la carrera professional en el cas de tenir un nou contracte a l’ICS.

Resolució SLT/1611/2021

Els sindicats mostren la seva disconformitat amb la resolució, segons la qual s’estableix una prova pilot prèvia a la regulació de les funcions de suport al personal sanitari que ha de desenvolupar personal administratiu.