divendres, 24 de desembre del 2021

Retribucions d'hores addicionals en 6a onada COVID19 entre 20/12/2021 i 16/01/2022

 

Mitjançant la Resolució sobre l’adopció de mesures excepcionals en matèria de recursos humans per fer front a la situació d’emergència sanitària derivada de la pandèmia de la COVID-19, l'ICS aprova noves  retribucions per hores addicionals fetes per personal de medicina i d'infermeria així com pel personal resident entre 20/12/2021 i 16/01/2022, les quals hem traslladat a les següents taules informatives (feu clic per ampliar les taules).

Taula plantilla medicina i infermeria


Taula personal resident de medicina i d'infermeria




Confirmeu amb les direccions i les unitats de retribucions els conceptes retributius de les hores addicionals realitzades.


Una vegada analitzades les noves retribucions denunciem que, novament, l'ICS fa diferències entre el personal de medicina i infermeria i la resta de personal.

Reiterem que el personal de medicina i infermeria de l'atenció primària ja fa molt de temps que ha ultrapassat el topall de jornada complementària (696 hores) i per tant és una falta de respecte pagar aquestes hores addicionals de força major en base al preu d'atenció continuada. Considerem que a tot el personal se li haria de pagar com a mínim al doble del preu de la seva hora ordinària per fer front a aquesta nova onada de la COVID-19.

SOM COM TU
Escoltem i gestionem demandes, neguits i dubtes de les professionals. 
A Sanitat totes #Som1Equip