divendres, 4 de març del 2022

Pla d’Ordenació de Recursos Humans 2022 - 2026

Pla d’Ordenació de Recursos Humans (PORH) pendent de ratificació per part del Consell d’Administració de l’ICS.

El PORH és vàlid per el període 2022-2026 i ha estat negociat a la mesa Sectorial de Negociació de Sanitat pels representants de l’Administració i de les organitzacions sindicals presents a la Mesa.

Les sis grans línies d’actuació del PORH són:

Es mantenen vigents els objectius que s’establien en els anteriors PORH, i que s’inspiren en els valors de l’ICS: competència, compromís, innovació, participació, equitat i transparència.

·     Planificar  adequadament les  plantilles d’acord amb les necessitats actuals i futures del sistema sanitari català i de l’organització, amb una visió territorial

·   Promoure i mantenir una gestió adequada, eficaç i eficient dels serveis sanitaris, potenciant i reconeixent les competències i coneixements dels i les professionals que hi treballen.

·   Permetre  la  millora de la qualitat  de l’ocupació potenciant la reducció de la temporalitat i la tendència a l’estabilitat del personal

·    Adequar l’estructura i ordenació de recursos humans al model assistencial de base territorial, amb continuïtat i integració entre nivells assistencials, tot garantint la millora de resolució a l’atenció primària i la integració de les especialitats en els serveis corresponents.

·     Garantir la renovació de la plantilla mitjançant  l’aplicació dels sistemes d’entrada i sortida previstos en la normativa vigent.

·   Potenciar la  continuïtat, la millora i l’ampliació de les mesures d’incentivació i promoció professional.

Accedeix al PORH