dilluns, 2 de gener del 2023

Documentació necessària per a la presa de possessió 

 

La persona aspirant nomenada disposa del termini d’un mes comptador a partir de l’endemà de la publicació al DOGC de la resolució d'adjudicació de places vacants de la categoria corresponent (la qual indicarà el codi de la convocatòria) per fer la presa de possessió. 

Tal i com ens van informar durant el segon acte d'elecció, el dia que aneu a fer la presa de possessió de la vostra plaça vosaltres haureu d'aportar uns documents i a la gerència/hospital se us facilitaran uns altres. Us ampliem la informació a continuació:



Documents que haureu d'aportar vosaltres
DNI original i fotocòpia, certificat mèdic oficial si s'escau, i el certificat negatiu d'antecedents penals per delictes sexuals si es considera obligatoria per la categoria i especialitat (algunes categories professionals no sanitàries no teniu obligació de presentar aquest certificat). 

En cas de convocatòries per la via de promoció interna també haureu d'aportar la diligència d'alta i presa de possessió de la plaça des de la qual heu accedit a la convocatòria.

Tant per al certificat mèdic oficial com per al certificat negatiu de delictes sexuals us facilitem informació sobre com realitzar la seva tramitació al següent enllaç.

Respecte el certificat negatiu de delictes sexuals podeu fer el tràmit online (opció més ràpida) mitjançant sol·licitud telemàtica del Certificat Negatiu de Delictes de Naturalesa Sexual (podeu consultar el nostre procediment per sol·licitar aquest certificat al següent enllaç https://ja.cat/faqCertificatNegatiu_DelictesSexuals)

En relació amb l’acreditació de la capacitat funcional necessària per la pressa de possessió que es realitzarà previsiblement al mes de febrer de 2023, l'ICS ha facilitat un enllaç per tal que les persones aspirants que han obtingut destinació accedeixin a un qüestionari sobre aquest aspecte https://wsm.ics.gencat.cat/questionarivaloracio/.
Aquest enllaç serà operatiu a partir del dia 2 de gener de 2023. Per a mé s informació en relació amb aquest tema les persones aspirants es poden adreçar al següent correu electrònic mt.ics@gencat.cat


Les persones que actualment no treballen a la gerència/hospital adjudicada és recomanable que aportin el certificat mèdic oficial.

Documents que us facilitaran i que haureu de complimentar i signar

  • El document de declaració jurada/promesa conforme declarareu que no esteu inhabilitades per l’exercici de les funcions públiques ni estar separades, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol servei de salut o administració pública. (podeu consultar un model aquí)
  • El document més important, que és la diligència d'alta i pressa de possessió en la categoria corresponent. (podeu consultar un model aquí). Qüestions a tenir en compte:
    • Reviseu que les vostres dades personals, cognoms, nom i DNI siguin correctes abans de signar.
    • Signeu per duplicat. Un original serà per vosaltres.
    • Reviseu que consta la signatura del director de la Direcció de Persones (o persona en qui es delegui la competència).
    • Recordeu que amb la signatura d'aquest document estareu manifestant que (1) no ocupeu cap altre lloc de treball i no percebreu cap altre retribució de l'administració pública, (2) que no us trobeu en cap de les incompatibilitats previstes a la llei 21/1987, i (3) que quedeu assabentades de l'obligació de demanar la compatibilitat si en un futur us trobeu en alguna de les situacions regulades en l'esmentada llei.(Des de la unitat de RRHH de la vostra gerència/hospital us ampliaran la informació).
    • En el mateix moment que signeu aquest document podeu demanar l'excedència per prestar serveis en el sector públic  en altre categoria diferent. Des de la unitat/direcció de RRHH de la vostra gerència/hospital us ampliaran la informació. (podeu descarregar el model de sol·licitud d'excedència aquí)
    • En el cas de canvi de gerència, servei d'atenció primària o hospital, o en el cas de persones nouvingudes, si teniu actualment una reducció de jornada o qualsevol tipus d'excedència per conciliació que requereixi un informe favorable de la persona responsable, l'haureu de tornar ha demanar en el mateix moment de prendre possessió. Des de la unitat/direcció de RRHH de la vostra gerència/hospital us ampliaran la informació.
    • Demaneu un original en paper o còpia autèntica digital per a vosaltres.
  • En cas de convocatòries per la via de promoció interna també haureu de sol·licitar l'excedència per prestar serveis en el sector públic en una de les dues places, és a dir, podreu escollir d'una de les dues places quina voleu deixar en excedència.(podeu descarregar el model de sol·licitud d'excedència aquí)

Podeu trobar més informació sobre el nomenament i presa de possessió com a personal estatutari fix de l'ICS a la següent entrada del nostre bloc: https://ja.cat/FAQnomenamentPresaPossessioICS

Per a la presa de possessió per l'adjudicació en concurs de trasllat obert i permanent de l'ICS podeu ampliar la informació a la següent entrada: https://ja.cat/FAQnomenamentPresaPossessioICS_MVOP

Escoltem i gestionem demandes, neguits i dubtes de les professionals.
A Sanitat totes #Som1Equip
ics@intersindical-csc.cat