dimecres, 31 de gener del 2024

Carta per donar als usuaris

De fa molts anys el personal estatutari de  l'ICS hem patit  múltiples retallades, esperavem millores amb el III Acord i no ha estat així.
L'ICS continua menyspreant a les seves treballadores. Retallades, pressió assistencial, manca de substituts, doblatges, etc va en detriment del personal i en conseqüencia dels usuaris/es.
Volem informar a la ciutadania d'aquesta situació, que la viuen en primera persona dia a dia, cada cop que necessiten qualsevol tipus d'assistència sanitària, amb inacabables llistes d'espera.

Instar-los a presentar la seva queixa als responsables d’aquesta situació. 

Benvolgut Usuari,

Les infermeres, llevadores, tècnics sanitaris i personal GIS del sistema públic de salut de Catalunya estem en vaga des del 12 de desembre. Som coneixedors que una vaga crea tensions al sistema de salut, però és la manera de donar importància a tota la feina que fem tots els treballadors i treballadores de l’ICS, ja que molta d’aquesta es fa sense reconeixement laboral ni econòmic, ni garanties legals.

 Per fer palès el nostre malestar davant la situació de menyspreu professional i laboral que patim i per posar de manifest la importància de la nostra feina diària, així com la gran quantitat de tasques que assumim per mantenir un sistema de salut pública i de qualitat, seguirem de vaga fins que se'ns reconegui els nostres drets.

 L'informem que la responsabilitat que la sanitat no disposi dels recursos necessaris i no se’ls atengui com esperen no recau en el nostre centre sanitari, sinó en les decisions que es prenen a les esferes polítiques protagonitzades per el Conseller de Sanitat Sr. Manel Balcells, els director de l’ICS Sr. Xavier Pérez i el director de recursos humans de l’ICS Sr. Xavier Saballs.

 Per això us instem a presentar la seva queixa als responsables d’aquesta situació:

Demani full de reclamació o directament a la web de Salut :

 Tot això ajudarà també als professionals a demostrar la falta de recursos i així poder-los reclamar per poder donar un millor servei a la població.

 Gràcies per entendre la situació.

 Imprimeix la carta per donar als usuaris Carta-per-donar-als-usuaris-vaga  

🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

👍 Segueix-nos a:
✖️Twitter 📻Telegram 🔵 Facebook 📸 Instagram
📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!
📧 ics@intersindical-csc.cat