dilluns, 19 de febrer del 2024

Acords amb la Direcció Gerència de l'ICS

LA INTERSINDICAL i SOM SANITAT ens vam reunir el 14 de febrer amb el Director Gerent de l’ICS, el Dr. Xavier Pérez i amb el Director de Recursos Humans, el Sr. Xavier Saballs i els vam traslladar el malestar dels treballadors de l’Institut Català de la Salut, que ens sentim menystinguts i discriminats per un Acord que no millora les nostres condicions laborals ni reconeix el nostre esforç i entrega al servei i cura del ciutadà; les categories laborals especialment oblidades son les que tenen les retribucions més baixes, la qual cosa fa que l’Acord sigui especialment injust i poc equitatiu amb els col.lectius més desfavorits.


Fruit d'aquesta reunió La Intersindical i Som Sanitat hem acordat amb el Director Gerent de l’ICS, el Dr. Xavier Pérez i amb el Director de Recursos Humans, el Sr. Xavier Saballs:

  • Que la participació de La Intersindical i Som Sanitat a la Taula d’Harmonització per a la valoració i aprovació de sindicats i patronal, serà en les mateixes condicions que Infermeres de Catalunya i FTPS.
  • Que l'ICS convoqui per la via de la promoció interna del C2 al C1 totes les places ocupades per personal no sanitari de gestió, serveis, i oficis amb plaça fixa de les categories d'auxiliar administratiu/iva i de manteniment d'acord amb el que preveuen els articles 34 i 7.2.b  de l’Estatut Marc.
  • Que s'actualitzarà i adequarà el Pacte de Classificació Professional a la realitat i al marc normatiu actual. És urgent determinar amb claredat quines són les competències de cada categoria professional per tal de garantir la cobertura legal de l’activitat de tots el professionals.
  • Que les places ocupades per infermeres que tinguin l’especialitat via EIR es reconvertiran a places d’Infermera Especialista.
  • Que es potenciarà la contractació de Tècnics/ques d’administració i documentació sanitària.

🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

👍 Segueix-nos a:
✖️Twitter 📻Telegram 🔵 Facebook 📸 Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!

📧 ics@intersindical-csc.cat