dijous, 4 d’abril del 2024

Resolució definitiva DPO 2023

En data 25 de març de 2024 els directors del centre hospitalari i d'atenció primària van emetre la corresponent resolució d'avaluació i pagament de les DPO.  T'ho expliquem a continuació . 

Cada resolució reconeix el percentatge d’assoliment d’objectius i autoritza l’abonament de les retribucions que se’n derivin d'aquest percentatge per mitjà del complement de retribució variable corresponent a l’assoliment d’objectius a l’exercici 2023.

Aquesta resolució s'ha de notificar individualment a cada professional abans del 10 d'abril de 2024.

A més, també podeu consultar els vostres resultats definitius mitjançant l'SGRH. A la pantalla principal s'ha activat un enllaç directe a la vostra fitxa personal.


Com és habitual el pagament de l'import a percebre que s'indiqui en la notificació s'abonarà a la nòmina del mes d'abril de 2024 que es paga a finals d'abril o inicis de maig, sota el concepte COMPLEMENT PRODUCTIVITAT, codi 013.

Si vols ampliar informació sobre la notificació o sobre el recurs que podries presentar en cas de disconformitat amb els resultats definitus que t'han atorgat, pots consultar l'entrada Resolució d'avaluació i pagament dels objectius, i recurs en cas de disconformitat 


Si tens qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb La Intersindical a l'ICS enviant-nos un correu a ics@intersindical-csc.cat


🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

👍 Segueix-nos a:
✖️Twitter 📻Telegram 🔵 Facebook 📸 Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!
📧 ics@intersindical-csc.cat