diumenge, 5 de maig del 2024

Dia Internacional de la Llevadora 5 de maig de 2024

Celebrem el dia internacional de la llevadora, un perfil clau en la sanitat pública que es desenvolupa amb professionals que s’ocupen de l’acompanyament a les dones en moments importants de la seva vida reproductiva, integrant l’acció preventiva, de promoció i de recuperació de la salut.

Són infermeres especialitzades que desenvolupen tasques importants a totes les fases de la vida reproductiva d’una dona: atenció integral a la salut sexual i reproductiva, assistència al part, lactància, postpart, menopausa, etc.

Gràcies a totes! 

Però aquesta importància cabdal no s'ha reconegut al II ni al III Acord sindical que l’ICS i els sindicats UGT, CCOO, SATSE i Metges de Catalunya van subscriure recentment. La Intersindical a l'ICS volem millorar les condicions laborals de les llevadores a l'ICS i a tota la sanitat.

La Intersindical a l’ICS coneixem i posem en valor la importància de la tasca de les llevadores i la de totes les treballadores de l'ICS i per això ens comprometem amb les llevadores i amb tot el personal per millorar les condicions laborals. 

La Intersindical a l'ICS lluitem i treballem per les llevadores i per tot el personal de l'ICS.

🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

👍 Segueix-nos a:
✖️Twitter 📻Telegram 🔵 Facebook 📸 Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!
📧 ics@intersindical-csc.cat