dimecres, 21 d’agost del 2024

La Intersindical demanem millores laborals i l'enfortiment del sistema públic a Olga Pané, la nova consellera de Salut

La consellera de Salut del nou govern de Catalunya, i qui assumeix la gestió de la sanitat catalana, és Olga Pané. La nova consellera té una trajectòria reconeguda en la gestió sanitària, ja que ha ocupat càrrecs importants com la direcció del Consorci Sanitari de Barcelona i altres responsabilitats en institucions relacionades amb la salut pública.

Des de La Intersindical, i com empleats i empleades públics de la salut de Catalunya, fem una crida a la nova consellera perquè compti amb tots nosaltres pel bé dels usuaris del sistema de salut i pel bé dels equips de professionals.

Els equips dels serveis de salut són l'eix fonamental del sistema públic de salut, i és essencial que la nova consellera tingui present la importància de cada membre dins de l'equip, i que posi en relleu la tasca de totes i de tots els professionals. L'anterior conseller Balcells no ho va aconseguir, fins al punt de signar convenis amb condicions discriminatòries entre els diferents col·lectius amb els sindicats del règim del 78. Des del personal sanitari fins al personal de gestió i serveis, tant a l'atenció primària com a l'atenció hospitalària, tots contribuïm al bon funcionament del sistema, així com a garantir una atenció de qualitat per a la ciutadania. En conseqüència , aquesta contribució i responsabilitat s'ha de reflectir als acords, pactes i convenis de condicions laborals del personal l'ICS i de tot el SISCAT.

Esperem que la gestió de la consellera Pané, a banda de promoure la col·laboració, el reconeixement i les millores necessàries perquè cada professional dins del sistema públic se senti valorat i recolzat en la seva tasca, defensi i enforteixi el servei de salut públic.

Per tot això, volem deixar clar que La Intersindical a l'ICS, en tant que sindicat de classe i contrapoder, estarem molt pendents de les decisions que a partir d'ara prengui la conselleria de Salut.


La Intersindical a l'ICS lluitem i treballem per a tot el personal de l'ICS.

🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

📲 Difon el missatge!

👍 Segueix-nos a:

✖️Twitter 📻 Telegram 📹 Youtube  📸Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!
📧 ics@intersindical-csc.cat