dijous, 4 de novembre del 2010

CARRERA PROFESSIONAL. RESOLUCIÓ DEFINITIVA. CAMPANYA 2010

Us informem que mitjançant Resolució del Director gerent de l'Institut Català de la Salut de data 2 de novembre de 2010, s'han fet públics els resultats definitius per a les sol·licituds de carrera professional corresponents a la campanaya 2010:

N410TGS - sol·licituds de nivell 4 transitori de carrera professional per als professionals de l'àrea sanitària de formació professional de grau superior i de grau mig (tècnics superiors i tècnics, actualment tècnics i auxiliars d'Infermeria) i del personal de gestió i serveis de les Institucions sanitàries.

N123O10GS - sol·licituds de nivell 1, 2, i 3 ordinaris, de carrera professional per als professionals de l'àrea samitària de formació professional de grau superior i de grau mig (tècnics superiors i tècnics, actualment tècnics i auxiliars d'Infermeria) i del personal de gestió i serveis de les Institutcions sanitàries.

N1234O10FD - sol·licituds de nivell 1, 2, 3 i 4 de carrera professional per facultatius i diplomats en el procés corresponent a la campanya ordinària.

Els professionals poden consultar els resultats definitius per INTRANET i INTERNET, de forma individual. Les adreces de l'aplicatiu SGRH (Sistema de Gestió de Recursos Humans) són les següents:

• INTRANET: http://www.portalics.rrhh/SGRH
• INTERNET: http://wsa.ics.gencat.net/sgrh

Els professionals que vulguin consultar els resultats definitius de la seva sol·licitud hauran d’anar a Carrera Professional i Històric de sol·licituds.