dijous, 22 de setembre del 2011

ELS SINDICATS ABANDONEN LES ‘APARENTS NEGOCIACIONS’ AMB L’ICS


Comunicat íntegre de la Junta de Personal de l’àmbit de Primària del Camp de Tarragona

“La Junta de Personal de l’Àmbit de Primària del Camp de Tarragona, qualifica de coacció inadmissible les propostes que la Gerència han fet arribar al conjunt de treballadors/es de les diferents centres de l’Institut Català de la Salut. Algunes d’aquestes propostes convidaven a realitzar diferents reduccions de jornada i sou  als treballadors/es de la Sanitat Pública, amb la finalitat de conservar els llocs de treball.

Aquesta Junta de Personal, davant de la impossibilitat d’aconseguir cap compromís en ferm per part de la Gerència pel que fa a garanties de conservar els llocs de treball; davant un modusoperandi marcat per l’opacitat de les gestions i per instaurar un clima de preocupació i conflicte entre el conjunt de treballadors i la resta de la societat, hem decidit abandonar les aparents negociacions que estàvem portant.
Tots els Sindicats de la Junta de Personal amb desacord absolut amb la política de la Gerència s’han aixecat de taula per no ser còmplices d’aquestes mesures, que atempten greument contra el Servei Públic de la Salut de Catalunya, i contra els drets elementals dels treballadors.
El conjunt de forces sindicals que conformem aquesta Junta, anunciem que es convoca una roda de premsa pel dia 22 de setembre a les 10 hores del matí a les instal·lacions del Centre Cívic de Torreforta.
Junta de Personal de l’àmbit de Primària del Camp de Tarragona”.