dijous, 12 de juliol del 2012

L'àrea pública de la Intersindical-CSC considera una "indecència" les mesures anunciades per Rajoy al Congrés


Crida als empleats i empleades públiques per a participar en totes les  concentracions i accions de rebuig que es produeixin a partir d’ara en contra de la nova onada de retallades del govern de Rajoy.
També, i coincidint amb el  Consell de Ministres de demà divendres, us proposem de fer concentracions davant dels centres de treball per mostrar el nostre malestar, vestint-nos de negre i fent tot el soroll que calgui.
L'àrea pública de la Intersindical-CSC considera que les mesures anunciades aquest matí per Rajoy planteja un greu atemptat contra les condicions laborals i salarials dels empleats i els empleades del sector públic. Denuncia que afavoreixen la destrucció de llocs de treball i els serveis públics.

Per l'àrea pública de la Intersindical-CSC, és obvi que el conjunt de mesures que presenta al Congrés per Mariano Rajoy l’objectiu final és desmantellar totes les conquestes socials i l'ocupació en el sector públic, Considerem que és una vergonya dir que el problema és que en les ocupacions del sector públic es destrueixen menys que en el sector privat, quan el veritable problema és la brutal destrucció d'ocupació que s’ha estat produint durant aquests anys. També afirmem que l'objectiu del govern hauria de ser crear les condicions que afavoreixen l'ocupació permanent per a tota la classe treballadora, perquè és un dret i no un privilegi,
L'àrea pública considera que, en definitiva, es tracta d'un conjunt de mesures que impliquen la destrucció de l'Estat democràtic i dels seus serveis públics i que fan recaure sobre les espatlles dels empleats públics que treballen,  les conseqüències del rescat de la banca privada, abocant tota la població a l'empobriment.
Fem una crida a la resta de sindicats de l’àmbit públic des de la necessària unitat d’acció i als empleats i empleades públics per elaborar un calendari de mobilitzacions per paralitzar aquestes greus mesures.