dimarts, 26 de març del 2013

Recurs contenciós administratiu contra la retallada salarial del 2013

La Intersindical-CSC ha interposat recurs contenciós administratiu contra l'Acord de Govern 19/2013 pel qual s'adopten mesures excepcionals de reducció de despeses de personal, entre elles la supressió d'una paga extraordinària al personal de l'Administració de la Generalitat incloent-hi el personal docent i administratiu de les universitats.

La Intersindical-CSC denuncia que aquesta mesura representa una disminució salarial anual mitja del 7,14% que repeteix la retallada de l'any passat del reial decret 20/2012 del Partit Popular.


Aquest recurs s'emmarca dins de les iniciatives que estem impulsant en contra les retallades a l'administració pública i que dins de la Plataforma Sindical Unitària hem acordat emprendre.

Per la seva banda, La Intersindical-CSC insta a l'Administració de la Generalitat a dir prou i a plantar-se davant uns pressupostos imposats per l'Administració central que perpetuen la injusta balança fiscal que posa en perill la cohesió social i la competitivitat del nostre país malgrat els intents de maquillatge en forma de flexibilització del dèficit.