dilluns, 20 de gener del 2014

Publicació concurs específic de trasllat DUI


Requisits de participació
Només podrà participar la persona aspirant que acrediti tenir la condició de personal estatutari fix a l’Institut Català de la Salut, en la categoria de diplomat/da sanitari/a d’infermeria i estar en la situació d’actiu o amb reserva de plaça a l’Institut Català de la Salut a l’àmbit de l’atenció primària per participar en el concurs de trasllat específic de l’atenció primària i a l’àmbit de l’atenció hospitalària per participar en el concurs de trasllat específic de l’atenció hospitalària.

Inscripció
La sol·licitud d’inscripció es farà de forma telemàtica al lloc web de l’Institut Català de la Salut, fent clic a
l’icona “Accés a places de l’ICS” i “Inscripció telemàtica de convocatòria”. Una vegada la persona s’identifiqui accedeix al Sistema de Gestió de Recursos Humans (SGRH) i fa clic a l’opció “Mobilitat voluntària”. A continuació la persona aspirant seguirà el procés indicat pel propi sistema per formalitzar la corresponent inscripció.


Termini d’inscripció
El termini per realitzar la inscripció serà d’un mes comptador de l’endemà de la data de publicació  de la convocatòria al DOGC, en concret la publicació és d’avui,  dilluns 20 de gener de 2014.