dilluns, 31 de març del 2014

CONVOCATÒRIA DSI-P-2014



Llistats definitius d’admesos i exclosos i puntuacions provisionals del concurs específic de trasllat de DUI de primària (DSI-P-2014)

Ja s'han fet públics al web de l’ICS els llistats definitius de persones admeses i excloses de participar en el concurs específic de trasllat per a la provisió de places de la categoria de diplomat/ada sanitari/ària d’infermeria per a l’atenció primària (núm. d’identificació DSI-P-2014) i per a l’atenció hospitalària (núm. d’identificació DSI-H-2014) de l’Institut Català de la Salut.

En aquest sentit, també s’ha comunicat la diligència de la Comissió Tècnica mitjançant la qual es publiquen el resultats provisionals de les puntuacions relatives a aquest concurs de trasllat (on s'indica el número de classificació provisional obtingut).

Les persones aspirants disposen d’un termini de 10 dies hàbils per tal de formular les reclamacions que considerin oportunes, termini que s’iniciarà el dia 1 d’abril i finalitzarà l'11 d’abril, ambdós inclosos. En aquest mateix termini els aspirants també podran modificar les destinacions sol·licitades, així com renunciar a participar en la convocatòria.