dilluns, 29 de setembre del 2014

Concurs específic trasllats DUI, presa de possessió

Publicat en el DOGC d’avui 29 de setembre

RESOLUCIÓ SLT/2157/2014, de 15 de setembre, d'adjudicació de places vacants de la categoría professional de diplomat/ada sanitari/ària d'infermeria, pel sistema de concurs específic de trasllat (núm.d'identificació de les convocatòries DSI-P-2014 i DSI-H-2014).

Adjudicar les places vacants de la categoria professional de diplomat/ada sanitari/ària d’infermeria per a l’atenció primària (DSI-P-2014) i per a l’atenció hospitalària (DSI-H-2014) de l’Institut Català de la Salut.
Les persones nomenades hauran de cessar en el lloc que ocupen dins dels tres dies hàbils següents a la publicació d’aquesta Resolució d’adjudicació al DOGC.

El termini per fer la presa de possessió en la nova destinació i la incorporació efectiva a la nova destinació s’haurà de fer d’acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s’aprova el reglament general de provisió dels llocs treball i promoció professional dels funcionaris de la Generalitat de Catalunya.
La persona aspirant que no s’incorpori a la nova destinació obtinguda mitjançant la seva participació en el concurs de trasllat serà declarada d’ofici en situació d’excedència voluntària per interès particular.

Segon
Declarar d’ofici en la situació d’excedència voluntària les persones que no hagin participat en la present convocatòria i estiguin en la situació de reingrés provisional a l’Institut Català de la Salut en una plaça de la categoria de diplomat/ada sanitari/ària d’infermeria, d’acord amb el que es detalla en aquesta Resolució.