dijous, 19 de maig del 2016

CONVOCATÒRIES 2015: criteris de realització i valoració de la primera prova




Les persones convocades només podran accedir a les aules per fer la prova prèvia presentació del DNI o el passaport o el permís de conduir (en format original). Així mateix, caldrà portar un bolígraf de tinta negra o blava i un corrector líquid per a la realització de la prova.Instruccions per emplenar el full de l’examen tipus test:  Els aspirants s’hauran d’ajustar a les instruccions per emplenar el full de l’examen tipus test que se’ls doni a l’aula. També disposaran d’aquestes instruccions al dors del propi full d’examen.
Accediu a les diligències dels Tribunals Qualificadors de les diferents convocatòries: 

Caldrà que utilitzin bolígraf de tinta blava o negra. No s’accepten rollers de punta fina, ni retoladors de cap tipus, ni cap element d’escriptura que no sigui el bolígraf descrit.
Igualment els aspirants hauran d’emplenar la totalitat de la casella que correspongui a la resposta que considerin correcta.
Les respostes marcades a la casella “E” del full d’examen es consideraran com a no contestades.
El tribunal no corregirà aquells exercicis que no estiguin emplenats d’acord amb les instruccions esmentades i tindran la consideració de persones “no presentades” a la prova.