divendres, 3 de febrer del 2017

DUI P-2010



Consideracions sobre la interlocutòria del TSJC en relació a la forma d’execució de la Sentència 222/2015, de 17 de març de 2015


L'ICS va rebre dimarts, 31 de gener, la interlocutòria del TSJC, en la qual el Tribunal resol la forma d'execució de la Sentència 222/2015,  de 17 de març de 2015, (ratificada pel Tribunal Suprem en Sentència 1418/2016). El Tribunal ordena "... la retroacció de les actuacions al moment d'iniciar-se la valoració del primer exercici de la convocatòria, amb afectació de tots els concursants de la mateixa...".


Per tant, s'ha de traslladar al Tribunal Qualificador l'execució de la sentència esmentada d'acord amb aquesta interlocutòria, que ha de procedir a la valoració del primer exercici sense les preguntes anul·lades i, posteriorment, a la finalització de tot el procés selectiu. La Direcció de Persones i Desenvolupament Professional  treballarà amb l'objectiu de fer-ho en el termini de temps més breu possible.

És al Tribunal Qualificador a qui correspon establir la plantilla de correcció de la prova. Tanmateix, amb la voluntat de facilitar la màxima informació possible a totes les persones interessades en el procés selectiu i mentre el Tribunal Qualificador no fa pública la plantilla definitiva, s'ha elaborat una plantilla informativa, que es considera que es correspon amb el que diu la sentència. La Direcció de Persones i Desenvolupament Professional treballarà també perquè la setmana vinent tothom pugui consultar les seves respostes a la prova, a través de l'SGRH.

Un cop corregides les proves, abans de la publicació de les puntuacions, i si es dona el cas, es parlarà personalment amb les persones que havent superat la prova d'acord amb els criteris establerts en el seu moment pel Tribunal Qualificador, ara no la superin amb els criteris imposats pel TSJC en la seva sentència.

L'esmentada sentència suprimeix deu preguntes perquè, segons s'argumenta, el Tribunal Qualificador havia acordat acceptar dues respostes correctes, quan això no estava previst a les bases de la convocatòria. Totes les preguntes anul·lades tenen una sola i única resposta correcta, com es pot constatar a la plantilla informativa.