dilluns, 3 de maig del 2021

L'ICS ha baremat (15/04/2021), per fi!

 

El passat dijous 15 d'abril de 2021 l'ICS va actualitzar la Borsa de Treball. Inicialment, segons l'actual Pacte, la borsa havia d'actualitzar-se en el mes d'abril de 2020 però els terminis es van veure afectats, malauradament, per la pitjor crisi sanitària de la nostra recent història. Tot i així, comptant l'ampliació de terminis, aquesta primera baremació s'havia d'haver produït en el mes d'agost de 2020, però l'ICS va incomplir els terminis. Així doncs, un any després de la data prevista, l'ICS ha baremat, per fi!. En tot aquest període de temps, no tenim  constància de cap denúncia per part dels sindicats signats del Pacte.

Arribats a aquest punt, hem comprovat que, davant la gran quantitat de consultes i neguits que ens heu traslladat i les comprovacions que hem pogut realitzar, la baremació realitzada del passat 15/04/2021 no s'ajusta als actuals barems (consulteu aquí el nostre quadre resum) del vulnerat Pacte.

  • Els apartats d'avaluació de l'acompliment i de nota d'oposició, tenen molt més impacte en la baremació que els apartats d'experiència professional i formació, ja que les limitacions imposades en els serveis prestats (7 anys) i en la formació continuada (500h/any) fan ara més fàcil arribar al màxim en aquests apartats. 
  • A més, en ocasions el personal responsable no realitza les avaluacions, cosa que si l'ICS no esmena, seguirà tenint un impacte molt negatiu en les persones candidates.
  • En l'apartat de mèrits addicionals, l'ACTIC dóna 5 punts independentment del nivell que acrediti la persona aspirant, fet que trobem injust per aquelles persones aspirants que tinguin nivells mitjà i avançat. Cada nivell hauria de tenir un pes diferent segons el nivell assolit.
  • Podeu consultar aquí la fórmula per a calcular la vostra nota de l'apartat Nota d'oposició

Si voleu presentar una reclamació perquè rectifiquin la vostra puntuació, podeu descarregar-vos la nostra plantilla d'al·legacions. Teniu unes petites instruccions amb les quals podreu presentar la vostra petició tant de forma presencial com de forma telemàtica.

Si teniu qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb els delegats i delegades de la Intersindical del vostre territori o enviar-nos un correu a sanitat@intersindical-csc.cat.

Escoltem i gestionem demandes, neguits i dubtes de les professionals.

SOM COM TU