dimecres, 11 d’agost del 2021

Procés d'adjudicació | Concurs de trasllat obert i permanent (2020)

Les persones interessades rebran una Proposta d’adjudicació mitjançant una notificació per e-Notum, i tindran 3 dies des de l’enviament de la notificació per respondre si accepten o rebutgen la proposta.

L'ICS a través de les seves unitats de contractació facilitarà un correu electrònic per donar resposta de forma àgil.

Atès que el CatSalut, amb motiu de la 5ena onada de la COVID, va establir mesures excepcionals fins el 15 de setembre de 2021, la publicació al DOGC el 2/9/2021 de la Resolució de proposta d’adjudicació s'endarrereix fins al 16/9/2021.

Per aquest motiu, es faran els tràmits per tal que la proposta de resolució d’adjudicació de MVOP es publiqui al DOGC el 27 de setembre de 2021, de manera que els 3 dies per cessar estarien compresos entre el 28 i el 30 de setembre de 2021 i, per tant, es podrien fer efectius tots els cessaments amb data 30 de setembre de 2021 i les incorporacions a les noves destinacions l’1 d'octubre de 2021.

L'ICS ens ha informat que des dels serveis centrals es traslladarà a les direccions que estableixin contacte amb els/les professionals tan aviat com sigui possible, sempre per ordre estricte en què se’ls relacioni, que resulta de la puntuació obtinguda per concurs. Se’ls hi ha de confirmar lloc de treball dins del Servei/Unitat/SAP, informar de l’horari, i tot el que es consideri oportú.

El nombre de places són les vacants que s'han anat produint a partir de la data de publicació al DOGC de la convocatòria del concurs de trasllat obert i permanent edició 2020, és a dir des del 31 d'agost de 2020, les podeu consultar aquí (llegir+). Tingueu en compte que no s'inclouen les places a resultes.

Escoltem i gestionem demandes, neguits i dubtes de les professionals.

Som com tu!

ics@intersindical-csc.cat