dimecres, 1 de setembre del 2021

Resultats definitius | Concurs de trasllat obert i permanent (2020)

 

Ja que l'ICS no us notificarà de forma individual a les persones interessades, les delegades de la Intersindical considerem que és important informar-vos que la Directora gerent ha publicat avui al DOGC, mitjançant la RESOLUCIÓ SLT/2664/2021, de 25 d'agost , la llista definitiva de: persones admeses i excloses, destinacions sol·licitades, valoració dels mèrits al·legats, ordre de classificació i renúncies.


Recomanem a les persones interessades que consultin els precitats llistats accedint al següent enllaç: http://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/convocatoria/8850/ (Informació complementària --> Accés a les llistes de la diligència publicada al DOGC (1.9.2021)).

El nombre de places són les vacants que s'han anat produint a partir de la data de publicació al DOGC de la convocatòria del concurs de trasllat obert i permanent edició 2020, és a dir des del 31 d'agost de 2020, les podeu consultar aquí (llegir+). Tingueu en compte que no s'inclouen les places a resultes.

Com ja us vam avançar amb la informació del procés d'adjudicació la intenció de l'ICS és publicar la resolució definitiva del trasllat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la darrera setmana del mes de setembre de 2021, i que les incorporacions a les noves destinacions es produeixin l’1 d'octubre de 2021.


Important: Contra la diligència, que no esgota la via administrativa, les persones interessades podeu interposar recurs d'alçada davant la directora gerent de l'Institut Català de la Salut fins el proper 2 d'octubre de 2021.


Escoltem i gestionem demandes, neguits i dubtes de les professionals.

Som com tu!

ics@intersindical-csc.cat