dissabte, 18 de desembre del 2021

DPO i Carrera professional justes per a tot el personal

 

Des de la Sectorial de Sanitat de la Intersindical hem pogut evidenciar la gran desigualtat existent en els imports de DPO i Carrera Professional del personal estatutari. 

Ni entenem ni compartim que unes retribucions que es concedeixen com a reconeixement al desenvolupament i la trajectòria professional i al compliment d'objectius per la millora contínua de l'organització tinguin actualment establerts uns imports tant discriminatoris sobretot cap al personal de gestió i serveis i tècnics sanitaris.  

Per aquest motiu hem realitzat un informe on presentem l’anàlisi de dades respecte els imports de DPO i Carrera Professional, les conclusions, així com una proposta de nous imports per solucionar la situació discriminatòria actual.

Tampoc entenem com els sindicats signants d’aquest acord (UGT, CCOO i CATAC) es van deixar marcar aquest gol en el II Acord. Com sempre, l’empresa va aconseguir renuncies per part d’aquest sindicats que paguem injustament tot el personal de l’ICS.

Hem de canviar aquest model d'incentivació i de promoció professional amb l’objectiu que l'esforç de tothom es vegi reflectit de manera equitativa i sense unes desigualtats tant abismals.

Per això denunciem el sistema actual i aportem propostes reclamant que les retribucions que podem assolir les treballadores de l’ICS en concepte de DPO i Carrera Professional siguin justes i proporcionals al sou per a tot el personal de l’ICS, independentment del règim de personal  (estatutari, funcionari o laboral).




Accediu aquí a l'informe complet (enllaç).



La Intersindical defensem i seguirem defensant que a Sanitat totes som 1 equip, per això demanem uns imports de DPO i de Carrera Professional justos i proporcionals al sou per a tot el personal de l’ICS!