diumenge, 1 d’octubre del 2023

Objectiu #ViolènciaZero als centres de salut de la GTCC

La Intersindical ICS Catalunya Central mitjançant el seu delegat de prevenció fem un seguiment periòdic de les situacions de violència produïdes a la GTCC envers el seu personal.

És evident la problemàtica que hi ha en relació a la nostra seguretat i salut. Ens enfrontem a un augment de tot tipus d'actes de violència física, emocional i psicològica contra els professionals sanitaris. Això es confirma en l'alarmant esgotament professional.
Es fa necessari reconsiderar com es valora el benestar dels professionals en la nostra pràctica diària juntament amb el benestar dels pacients als quals atenem cada dia. El centre sanitari ha de ser, ara i sempre, un lloc segur per treballar.

La pandèmia ha reafirmat el paper central dels equips d'atenció primària per garantir l'estabilitat i el benestar de la nostra societat.

Demanem que es proporcioni a tot el personal un entorn de treball segur i mecanismes adequats per prevenir qualsevol tipus de violència per tal de disminuir el risc d'esgotament de tots els professionals i que es despleguin tots els mitjans necessaris per protegir la integritat física i psicològica dels i de les nostres companyes amb la finalitat de suprimir definitivament les situacions de violència produïdes envers el personal de la GTCC fins que s'assoleixi la violència zero.

Els professionals de la salut, als quals aplaudeix la societat, mereixem admiració, respecte, apreci i protecció. 

Les agressions (físiques o verbals) a les professionals són motiu de gran preocupació entre tot el personal. Per a exercir les nostres tasques en un ambient de màxima confiança, respecte i seguretat per a nosaltres i per al sistema sanitari -cosa que suposarà l’augment de la qualitat dels serveis DEMANEM A LA GERÈNCIA TERRITORIAL CATALUNYA CENTRAL

Primer.- Que proporcioni a tot el personal un entorn de treball segur

Segon.-  Mecanismes adequats per prevenir qualsevol tipus de violència per tal de disminuir el risc d'esgotament de tots els professionals 

Amb la finalitat de suprimir definitivament les situacions de violència produïdes envers el personal de la GTCC fins que s'assoleixi la violència zero.






#ViolènciaZero als centres salut de la Catalunya Central!
    


La Intersindical a l'ICS lluitem i treballem per tot el personal de l'ICS.

🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

👍 Segueix-nos a:
✖️Twitter 📻Telegram 🔵 Facebook 📸 Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!
📧 ics@intersindical-csc.cat