diumenge, 31 de juliol del 2022

Com accedir a l'SGRH amb el navegador Microsoft Edge en mode Internet Explorer

 

Amb el nou Windows 11 desapareix  de l'escriptori d'usuari l'aplicació Microsoft Internet Explorer, i quan accedim a l'SGRH mitjançant navegadors diferents, el funcionament de l'aplicació no és el correcte. 

Si heu actualitzat el vostre sistema operatiu a Windows 11 o bé ja no disposeu d'Internet Explorer al vostre sistema operatiu i voleu accedir correctament a l'SGRH, podeu seguir les seguents passes que us expliquem a coontinuació per accedir-hi sense problemes.

Quan entrem a l'SGRH amb navegadors diferents a Microsoft Internet Explorer se'ns adverteix que no es garanteix el correcte funcionament de l'aplicació, i que si accedim amb Microsoft Edge, se'ns recorda tornar a recarregar en mode Internet Explorer.


Passes a seguir per recarregar en mode Internet Explorer

1. Accedir a la configuració de Microsoft Edge

A la part superior dreta del navegador Microsoft Edge hi ha un botó amb 3 punts, feu clic i al menú desplegable escolliu Configuració



2. Adaptar la configuració de la compatibilitat amb l'Internet Explorer

Entrem a Navegador per defecte i modificarem la configuració de Compatibilitat amb l'Internet Explorer:

  • A l'apartat 'Deixa que l'Internet Explorer obri els llocs al Microsoft Edge' canviarem l'opció del menú desplegable i activarem 'Sempre (es recomana)'.
  • A l'apartat 'Permet que els llocs es tornin a carregar en mode Internet Explorer (mode IE)' canviarem l'opció del menú desplegable i activarem 'Permet'.
  • Edge ens avisarà que perquè aquest canvi de configuració es faci efectiu, reiniciem el navegador, i a continuació farem clic al botó 'Reinicia'.


3. Personalitzar la barra d'eines per afegir el botó del mode Internet Explorer (mode IE)

Una vegada reiniciat l'Edge tornarem a la pàgina de configuració. Aquesta vegada entrarem a al menú de Presentació i baixarem fins l'apartat 'Personalitza la barra d'eines'. Al subapartat 'Seleccioneu els botons que es mostraran a la barra d'eines:' activarem el checkbox de 'Botó del mode Internet Explorer (mode IE)'.


4. Entrem a SGRH mitjançant l'Edge i activem el botó de Mode Internet Explorer

Accedim a l'SGRH i abans de identificar-nos polsem el botó Mode Internet Explorer


Amb una finestra emergent l'Edge ens avisarà que la pàgina s'ha obert en mode IE, nosaltres podem activar els dos checkbox per obrir la pàgina a la visualització de compatibilitat i per obrir la pàgina de l'SGRH en mode IE la propera vegada, d'aquesta manera no ens ho tornarà a demanar quan tornem a orbir l'SGRH. A continuació us podeu identificar i accedir.



Amb aquestes passes podreu accedir a l'SGRH mitjançant el Microsoft Edge en mode Internet Explorer sense problemes de funcionament. 



Nota important: Us recordem que segons el punt 7 del pacte de la borsa de treball de l'ICS la inscripció a la borsa de treball passarà a la situació passiva si durant 6 mesos la persona candidata no ha tingut cap actuació en el sistema d'informació, ja sigui de consulta o d'actualització de mèrits, d'aquí la importància d'accedir a l'SGRH. La persona candidata podrà tornar a estar activa en qualsevol moment interactuant amb el sistema d'informació de la manera que es determini.