dilluns, 25 de juliol del 2022

Signa per unes DPO al 100% lligades a la COVID19, perquè ens sobren els motius!

Les Gerències i els Hospitals de l'lnstitut Catala de la Salut pretenen fixar-nos les DPO del 2022 en ple període vacacional incomplint les instruccions de la Direcció Gerència de l'ICS d'acord amb les quals s'haurien d'haver fixat dins del darrer trimestre de 2021.

Atès que les Gerències i els Hospitals de l'lnstitut Catala de la Salut no han pogut fixar objectius dins el període ordinari de fixació, és a dir, dins del darrer trimestre de l'any 2021,haurien d’haver quedat automaticament prorrogades les DPO del 2021.

No obstant estan fixant noves DPO enmig de la 7a onada amb objectius inassolibles, quan tenim a l’horitzó del darrer trimestre del 2022 la 8a onada de la COVID.

Ja n'hi ha prou de marejar-nos amb les DPO! La Intersindical demanem  que l'ICS vinculi el 100% de les DPO a la gestió de la pandèmia de la COVID19 prorrogant les del 2021.Les DPO s'haurien d'haver fixat dins del darrer trimestre de 2021, i a dia d'avui moltes de nosaltres encara no les tenim fixades!

L'ICS exigeix molt als treballadors,mentre que incompleix les seves pròpies regles! 

Iniciem aquesta recollida de signatures per ser molts qui ho demanem i aconseguir-ho!   Signa i comparteix!                                                                                    https://ja.cat/signaDPO2022_100perCent     

PER UNES DPO JUSTES!