dijous, 3 de novembre del 2022

Entreguem 1763 signatures a l'ICS per prorrogar les DPO



Al mes de juliol vam iniciar la campanya de recollida de signatures per demanar totes juntes que l'ICS vinculi el 100% de les DPO a la gestió de la pandèmia de la COVID19 prorrogant les del 2021. En total hem recollit  i llurat a la Directora Gerent de l'ICS Sra. Yolanda Lejardi les signatures de 1763 professionals de l'ICS perquè estiguin vinculades 100% a la gestió de la COVID, donant-se per prorrogats els objectius fixats en la campanya de DPO del 2021 .  
 El II Acord de la Mesa General de Negociació de Sanitat sobre les condicions de treball del personal estatutari de data 19 de juliol de 2006, aprovat per Acord de Govern de data 10 d'octubre de 2006, estableix els criteris de cara a la percepció del complement de productivitat variable.                             

En aplicació de l'Acord 21/2016, de 28 de setembre, del Consell d'Administració de l'Institut Català de la Salut pel qual s'atribueixen competències a les gerències territorials de l'Institut i al director de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron en matèria de recursos humans.

Atès que les Gerències i els Hospitals de l'lnstitut Catala de la Salut no han pogut fixar objectius dins el període ordinari de fixació, és a dir, dins del darrer trimestre de l'any 2021, haurien d’haver quedat automaticament prorrogades les DPO del 2021, sens perjudici del que pugui disposar-se al respecte per part de la Directora Gerenta, Sra. Yolanda Lejardi.

Tanmateix, les Gerències i els Hospitals de l'lnstitut Catala de la Salut estan fixant noves DPO enmig de la 7a onada amb objectius inassolibles, quan tenim a l’horitzó del darrer trimestre del 2022 la 8a onada de la COVID.

En concordança amb la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, les persones que consten en els arxius adjunts han signat petició i han donat el seu consentiment explícit perquè el Sr. Nèstor Sastre Benlliure, amb adreça de correu electrònic ics@intersindical-csc.cat com a mitjà electrònic per a la pràctica de notificacions i per rebre avisos sobre la tramitació de la sol•licitud, presenti SOL•LICITUD davant la Directora Gerenta de l’ICS perquè les DPO del 2022 estiguin vinculades 100% a la gestió de la COVID, donant-se per prorrogats els objectius fixats en la campanya de DPO del 2021 .