divendres, 4 de novembre del 2022

Llistats de classificació DEFINITIVA Oposicions ICS

Aquests llistats de classificació es corresponen amb les dades publicades en la web de l'ICS. Si l'ICS ha realitzat el rànquing, es publica aquest.


TSOCIAL-LLIURE-2019🆕 (Llistat ordenat)

Nota: La diligència del tribunal d'esmenes del 4/11/22 modifica l'annex 1 (puntuació final mèrits) 
però no afecta al rànquing definitiu publicat en data 3/11/22.

TDPI-LLIURE-2019🆕 (Llistat ordenat)



AUX.ADM-LLIURE-2018🆕 (Llistat ordenat)


Llistats de classificació provisional Oposicions Odontòleg/a, Treballador/a social, Auxiliar hoteleria, TDPI, Zelador/a, Aux Adm, Infermeria, TCAI , Fisio, MFIC, PRL (Grup1), PRL (Grup2), LLEVADORA, LAB (llegir+

Als efectes de l'elecció de la gerència territorial hi haurà un únic torn per a totes les persones aspirants que hagin superat el procés de selecció, amb independència que haguessin fet constar la condició de persona amb discapacitat en la fitxa de l'aspirant.

El funcionament de l'aplicació informàtica donarà compliment al que preveu la Llei 4/2000, de 26 de maig, de mesures fiscals i administratives i el punt 3 de l'Acord 67/2017, de 22 de desembre, de la Comissió Executiva del Consell d'Administració, per tal de garantir la cobertura de places reservades a persones amb la condició de discapacitat per persones aspirants que hagin superat el procés selectiu i haguessin fet constar aquesta condició a la fitxa de l'aspirant.

A tal efecte, l'aplicació informàtica suspendrà l'assignació de places de destinació entre la totalitat de les persones aspirants que han superat el procés de selecció, quan restin per adjudicar un número de places igual al de persones aspirants que haguessin fet constar la condició legal de discapacitat a la fitxa de l'aspirant, què encara no haguessin demanat assignació, permetent assolir el nombre total de places reservades per aquesta condició a les  bases de cada convocatòria.

Si finalitzada l'assignació de places reservades per a les persones aspirants que van fer constar la condició de discapacitat restessin places pendents d'assignació, l'aplicació informàtica continuarà l'assignació des del punt en què la va suspendre.