dilluns, 3 d’abril del 2023

Efectes econòmics dels nous nivells de carrera professional de l'ICS

 

La Llei 2/2021, del 29 de desembre, de mesures fiscals, financeres, administratives i del sector públic, en vigor des del 30 de desembre de 2021, ha introduït una important modificació que dona solució a un greuge històric per al personal de l'ICS des del 2006 any d'aprovació del II Acord.
En relació amb els efectes econòmics dels nous nivells de carrera professional assignats al personal estatutari de l'Institut Català de la Salut, la Llei 2/2021, del 29 de desembre, de mesures fiscals, financeres, administratives i del sector públic, en vigor des del 30 de desembre de 2021, modifica la disposició addicional onzena de la Llei 5/2012, del 20 de març, de mesures fiscals, financeres i administratives i de creació de l'impost sobre les estades en establiments turístics, i disposa que les convocatòries per a assolir nous nivells de carrera professional s'han de resoldre durant l'any següent a la finalització del període de presentació de sol·licituds i produeixen efectes econòmics des del dia 1 de gener de l'any de la resolució d'assignació. 

Repecte la campanya ordinària de carrera professional 2023 (RESOLUCIÓ SLT/3555/2022, de 10 de novembre (llegir+)) el termini de presentació de sol·licituds s’iniciava el dia 1 de desembre fins al dia 31 de desembre de 2022, ambdós inclosos. 

En cas que les sol·licituds es resolguin durant l’any 2023, els efectes econòmics es produiran des del dia 1 de gener de 2023, a diferència de les anteriors campanyes que es van convocar amb anterioritat a l’entrada en vigor de la Llei 2/2021.


També podeu consultar la següent informació:
  • Guia informativa Carrera professional ICS (llegir+)
  • II ACORD de la Mesa Sectorial de Negociació de Sanitat sobre les condicions de treball del personal estatutari de l'Institut Català de la Salut (llegir+). Apartat 6.1 i subsegüents 
  • Acord de la Mesa sectorial de negociació de Sanitat pel qual s'estableixen criteris sobre el personal estatutari adscrit a les Unitats d'Atenció al Ciutadà (UAC) a l'Atenció Primària de l'empresa pública Institut Català de la Salut (llegir+). Modifica el Punt 4 de l'apartat 6.1.4.1 del II Acord. Inclou un punt 5 bis. a l'apartat 6.1.4.1 del II Acord. Important pel personal que tingui serveis prestats en llocs de treball de Zelador/a o TCAI amb tasques de recepció, programació i atenció al ciutadà: al mòdul de Carrera Professional, apartat PROFESSIONAL,opció Càlcul Serveis Prestats, i fent clic a la Campanya Ordinària 2023 Nivells 1, 2, 3 i 4  accediu al detall del càlcul de serveis prestats i podreu veure si se us computen o no els serveis prestats d'aquests llocs de treball.
  • Instrucció 13/2007 Homologació de carrera professional d’altres Serveis de Salut (llegir+)

🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

👍 Segueix-nos a:
✖️Twitter 📻Telegram 🔵 Facebook 📸 Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!
📧 ics@intersindical-csc.cat