dimarts, 5 de setembre del 2023

Resultats provisionals de la carrera professional | Campanya 2023

Avui 5 de setembre de 2023 el director gerent de l'ICS Xavier Perez Berruezo ha publicat l'anunci pel qual es fan públics els resultats provisionals per a les sol·licituds de nivell 1, 2, 3 ó 4 de carrera professional en la convocatòria ordinària per al personal facultatiu i diplomat sanitari, i per al personal de l’àrea sanitària de formació professional de grau superior i de grau mig i del personal de gestió i serveis de l’Institut Català de la Salut. T'ho expliquem a continuació:

🔍Consultar els resultats

Pots consultar els resultats a alguna de les següents URL:

seguint la ruta: SGRH-DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL-CARRERA PROFESSIONAL-PROFESSIONAL-Sol·licitud-Històric de sol·licituds-N1234O2023. 

Si accediu a l'SGRH amb el navegador Microsoft Edge ho heu de fer amb el mode Internet Explorer (llegir+)

📆 Termini per presentar al·legacions amb la documentació acreditativa: des del dia 6 de setembre fins al 20 de setembre de 2023, ambdós inclosos.

💻On adreçar les al·legacions: a través de mitjans electrònics a les seves Unitats de RRHH de les Direccions d’Atenció Primària, a les Direccions de Personal dels Centres Hospitalaris o a la Direcció de Persones del Centre Corporatiu.

La Intersindical a l'ICS us facilitem unes instruccions sobre com presentar les vostres al·legacions i la documentació acreditativa mitjançant una petició genèrica. (llegir+)


Podeu accedir l'anunci sencer aquí (llegir+)


Comparteix si coneixes algú afectat

🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

👍 Segueix-nos a:
✖️Twitter 📻Telegram 🔵 Facebook 📸 Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!
📧 ics@intersindical-csc.cat