divendres, 1 de desembre del 2023

Desgranem el III Acord de l'ICS | Com afecta el III Acord al personal tècnic sanitari?

La Intersindical convoquem VAGA a l'ICS! Personal sanitari i GiS en lluita! el 12 i 13 de desembre, entre d'altres, perquè les "millores" retributives són un atac frontal contra les condicions del personal tècnic de grau superior i el personal tècnic de grau mig sanitari (TCAI i Farmàcia): C1 Imatge per al diagnòstic, Radioteràpia, Higiene bucodental, Dietètica, Documentació sanitària, Audiopròtesi, Laboratori de diagnòstic clínic, Anatomia patològica i citologia | C2 (Cures auxiliars d’infermeria i Farmàcia):

Total anual (sou + complements fixos)
  • El personal tècnic de grau superior sanitari no té cap millora. 
  • El personal de grau mig sanitari (TCAI i Farmàcia) no te cap millora a l'àmbit d'atenció primària, a centres penitenciaris tenen un increment insuficient del 3%, i a l'àmbit hospitalari igualen tots els tipus de centre de tal manera que les de nivell 1 tenen un increment del 4%, les de nivell 2 del 2%, i les de nivell 3 no tenen cap millora.
  • El personal titulat superior sanitari no té cap millora. 
Carrera professional
  • El personal tècnic de grau superior sanitari i el personal de grau mig sanitari (TCAI i Farmàcia) tenen una millora totalment insuficient de 125 euros anuals.
  • No es computen els serveis prestats al SISCAT, mentre que sí es computa per al personal facultatiu o infermera especialista.
DPO

El personal tècnic de grau superior sanitari i el personal de grau mig sanitari (TCAI i Farmàcia) tenen una millora totalment insuficient de 237,12 euros i de 240,64 euros anuals respectivament.


Més informació relacionada amb la VAGA a l'ICS! Personal sanitari i GiS en lluita! 12 i 13 de desembre MATERIAL DE VAGA  Cartell de Vaga (PDF) (ImatgeMaterial per categories o estaments (carpetaCartell de serveis mínims (PDF)



MATERIAL DE VAGA

Cartell de Vaga (PDF) (Imatge)

 

Material per categories o estaments (carpeta)

Us facilitem un enllaç perquè pugueu imprimir i difondre material com a personal en lluita. Entra, imprimeix i comparteix!! 

 

Cartell de serveis mínims (PDF)

 


🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

📲 Difon el missatge!

👍 Segueix-nos a:
✖️Twitter 📻Telegram 🔵 Facebook 📸 Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!
📧 ics@intersindical-csc.cat