divendres, 1 de desembre del 2023

Desgranem el III Acord de l'ICS | Com afecta el III Acord al personal d'infermeria?

Les "millores" que s'han destinat al personal d'infermeria tenen alguna mancança, sobretot en relació amb les llevadores, logopedes, optometristes i dietistes-nutricionistes pel que fa al total anual de retribucions (sou + complements fixos), així com també pel conjunt d’infermeres no especialistes en les DPO i la carrera professional.

Total anual (sou + complements fixos)
  • Les llevadores, tant d'hospital com d'atenció primària, són les que obtenen menor increment retributiu. Les gran oblidades, com sempre.
  • Els llocs de treball de Logopeda, Optometrista i Dietista-nutricionista d'hospital queden amb un total anual inferior que la resta de llocs de treball d'infermeria d'hospital. A l'atenció primària els llocs de treball de Dietista-Nutricionista també queden amb un total anual inferior que la resta de llocs de treball d'infermeria.
Carrera professional
  • Fora de les infermeres especialistes, que tenen millores destacades d'entre 750 i 1500 euros anuals, les infermeres sense especialitat no tenen cap millora.
  • Només es computen els serveis prestats al SISCAT al personal facultatiu o infermera especialista.
DPO

Les infermeres i les infermeres en llocs de comandament no només no tenen cap millora sinó que les treuen 500 euros anuals per utilitzar-los en la millora del total anual (sou + complements).

Complement de dedicació exclusiva

No es contempla tot i ser declarada categoria deficitària.


Més informació relacionada amb la VAGA a l'ICS! Personal sanitari i GiS en lluita! 12 i 13 de desembre MATERIAL DE VAGA  Cartell de Vaga (PDF) (ImatgeMaterial per categories o estaments (carpetaCartell de serveis mínims (PDF)



MATERIAL DE VAGA

Cartell de Vaga (PDF) (Imatge)

 

Material per categories o estaments (carpeta)

Us facilitem un enllaç perquè pugueu imprimir i difondre material com a personal en lluita. Entra, imprimeix i comparteix!! 

 

Cartell de serveis mínims (PDF)

 


🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

📲 Difon el missatge!

👍 Segueix-nos a:
✖️Twitter 📻Telegram 🔵 Facebook 📸 Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!
📧 ics@intersindical-csc.cat