diumenge, 12 de maig del 2024

Dia Internacional de la Infermeria 12 de maig de 2024

Celebrem el dia internacional de la infermeria, un perfil clau en la sanitat pública que es desenvolupa amb professionals que s’ocupen de mantenir, promocionar i cuidar la salut de les persones, prevenir les malalties i els accidents, així com assistir, rehabilitar i reinsertar socialment els malalts i també acompanyar-nos i ajudar-nos a una mort digna.

Són infermeres especialitzades que desenvolupen tasques importants als àmbits assistencials, de recerca, docents, de gestió clínica, de prevenció i d'informació i educació sanitària.

Gràcies a totes! 

Però aquesta importància cabdal no s'ha reconegut al II ni al III Acord sindical que l’ICS i els sindicats UGT, CCOO, SATSE i Metges de Catalunya van subscriure recentment. La Intersindical a l'ICS volem millorar les condicions laborals de les infermeres a l'ICS i a tota la sanitat.

La Intersindical a l’ICS coneixem i posem en valor la importància de la tasca de les infermeres i la de totes les treballadores de l'ICS i per això ens comprometem amb elles i amb tot el personal per millorar les condicions laborals.

La Intersindical a l'ICS reclama les següents millores laborals mínimes i urgents per les infermeres:

  • Graduada sanitària en infermeria: Incloure aquesta categoria i les seves especialitats dins del Grup professional 1 de de l'àrea sanitària(subgrup professional A1).
  • Reconvertir les places ocupades per infermeres que tinguin l’especialitat via EIR a places d’Infermera Especialista.
  • Desplegar les especialitats d'infermeria
  • Publicar els estudis de càrregues assistencials de totes les especialitats

Som infermeres, nutricionistes, fisioterapeutes, òptiques optometristes, podòlogues, terapeutes ocupacionals, logopedes, i també som infermeres especialistes en familiar i comunitària, en pediatria, en cures medicoquirúrgiques, en salut mental, en geriatria, en infermeria del treball, i en infermeria obstètrica i ginecològica.

La Intersindical a l'ICS lluitem i treballem per les infermeres i per tot el personal de l'ICS.

🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

👍 Segueix-nos a:
✖️Twitter 📻Telegram 🔵 Facebook 📸 Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!
📧 ics@intersindical-csc.cat