dimarts, 9 de juliol del 2024

L'Ajuntament de la Pobla de Lillet instal·larà un nou equipament d'aire condicionat arran d'una reclamació de La Intersindical

Arran d'una reclamació de La Intersindical a l'ICS, a través del seu delegat de prevenció de riscos laborals, en què s'informava la Unitat Bàsica de Prevenció a la Gerència d'Atenció Primària i a la Comunitat de la Catalunya Central de l'Institut Català de la Salut sobre la superació de llindar màxim de temperatura al Consultori de La Pobla de Lillet, s'ha aconseguit que l'Ajuntament de La Pobla de Lillet instal·li un nou equipament d'aire condicionat. 


Arran de la reclamació de La Intersindical a l'ICS per a superació de llindar màxim de temperatura al Consultori de La Pobla de Lillet s'ha dut a terme un estudi objectiu de les condicions termohigromètriques del Consultori de La Pobla de Lillet en el què es constata que el sistema de climatització actual no garanteix les condicions mínimes indicades en la normativa vigent.

La UBP ens ha informat que s'ha sol·licitat i que en cas que la provisió no es faci efectiva, no sabem en quin termini, s'ha indicat que es realitzarà una actuació organitzativa amb l’atenció dels pacients del Consultori de La Pobla de Lillet al CAP de Guardiola de Berguedà.

L'ajuntament de La Pobla de Lillet ens ha informat que en els propers dies es realitzarà la instal·lació de l'equipament.

Des de La Intersindical, vetlarem perquè l'Ajuntament de la Pobla de Lillet subministri amb caràcter urgent equips de climatització al Consultori.

La Intersindical a l'ICS vetllem perquè no es superi el llindar màxim de temperatura a tots els centres de l'ICS.

La Intersindical a l'ICS lluitem i treballem per a tot el personal de l'ICS.

🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

📲 Difon el missatge!

👍 Segueix-nos a:

✖️Twitter 📻 Telegram 📹 Youtube  📸Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!
📧 ics@intersindical-csc.cat

El Reial Decret 486/1997 prohibeix treballar a una temperatura ambient superior als 27ºC.

També cal saber que la temperatura óptima estaria entre els 23 ºC i els 26 ºC.

Davant  l’onada de calor-> Actua!  No deixis que posin en perill la teva salut! Mou-te pels teus drets! 

Si al teu lloc de treball es superen aquest llindar de 27 ºC, informa a la direcció del teu centre de treball i notifica-ho a la Unitat Bàsica de Prevenció de la teva Gerència.

Si vols ampliar la informarció pots consultar la Guia Treballar en situacions de calor - Secretaria de Salut laboral de La Intersindical a on trobaràs una guia amb mesures preventives i actuació en cas d'un cop de calor.



La Intersindical a l'ICS lluitem i treballem per a tot el personal de l'ICS.

🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

📲 Difon el missatge!

👍 Segueix-nos a:

✖️Twitter 📻 Telegram 📹 Youtube  📸Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!
📧 ics@intersindical-csc.cat