dimarts, 3 de setembre del 2024

Reintegrament d'havers indeguts abonats al personal de l'ICS

Retribucions ICS

En alguns casos l'empresa ens descompta a la nòmina en concepte de "reintegrament d'havers", quantitats que ens han abonat prèviament de forma indeguda per error. 

Darrerament, arran del III Acord entre l'ICS i els sindicats UGT, CCOO, SATSE i Metges de Catalunya, s'han produit ingressos indeguts que el personal ha hagut de retornar o que directament s'han descomptat de la nòmina. T'ho expliquem a continuació:


Quan el sistema o el personal que gestiona les nòmines del personal detecten un abonament indegut es genera un reintegrament d'havers.

Aquest reintegrament es pot descomptar directament a les següents nòmines si es tracta de personal que està en actiu. En cas contrari, s'ha de generar una carta de pagament i notificar-ho a la persona interessada.

En principi s'ha de pactar amb els professionals afectats com es fa el reintegrament, però s'han detectat casos en què el sistema carrega la quantitat total directament sense previsar als professionals.

La Intersindical hem traslladat la nostra queixa a l'ICS pels casos detectats, ja que a partir de certes quantitats (SMI) l'ICS no hauria de fer el descompte directe sense pactar amb els professionals les quantitats i l'ajornament.

La Intersindical a l'ICS lluitem i treballem per a tot el personal de l'ICS.

🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

📲 Difon el missatge!

👍 Segueix-nos a:

✖️Twitter 📻 Telegram 📹 Youtube  📸Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!
📧 ics@intersindical-csc.cat