dimecres, 6 de juliol del 2016

Funcionament Mobilitat Voluntària Àmbit ICS



El funcionament que serà de la següent forma:
La persona que vulgui canviar de centre haurà d’accedir a l’aplicatiu (Mobilitat Voluntària Primària) per inscriure’s i podrà sol·licitar fins a tres destinacions en ordre de preferència.
Quan es produeixi una vacant en un centre, des de Recursos Humans, enviaran un email a l’aspirant a la vacant que tingui més puntuació. L’aspirant s’haurà de posar en contacte amb el director del centre on es troba la vacant i el director l’informarà de les condicions de treball.

El termini proposat per l’ICS per que la persona aspirant decideixi si accepta la vacant o no és de 10 dies des què s’envia l’email. A l’email que s’enviarà des de Recursos Humans s’indicarà que el procés no podrà superar en cap cas els 10 dies.
Si la persona renuncia a ocupar la vacant, no podrà tornar a sol·licitar una vacant per aquesta via durant un any. Si la persona s’incorpora en el nou lloc de treball, no podrà tornar a sol·licitar una vacant per aquesta via durant 2 anys.
La baremació de les persones que sol·licitaran la mobilitat voluntària es farà el primer divendres dels mesos senars (gener, març, maig, juliol, setembre i novembre) excepte al mes de juliol que es baremarà el dia 15 i la llista amb les puntuacions per ordre la veuran els aspirants a partir del dia 18. El que veurà la persona és un llistat per ordre de puntuació per a cadascuna de les destinacions sol·licitades.
Els aspirants no es veuran baremats fins a la primera baremació, es a dir, fins al 18 de juliol.
S’espera per aquesta data que es comencin a ocupar les primeres vacants.
Les sol·licituds es podran modificar i donar de baixa una, dos o totes les destinacions sol·licitades. Es a dir, es podrà modificar o anul·lar. La sol·licitud es podrà imprimir en PDF.