dimecres, 15 de desembre del 2021

Oberta sol·licitud desembre - 2021 Carrera Professional


Cal que tot el personal estatutari fix i interí faci  la sol·licitud dins el termini obert, no pot haver-hi distinció de tracte entre el personal. Les sol·licituds es poden presentar des del dia 1 de desembre al 31 de desembre, ambdós inclosos.

Cal formalitzar i registrar EXCLUSIVAMENT per via telemàtica mitjançant el mòdul de “carrera professional” de l’aplicació Sistema de Gestió de Recursos Humans (SGRH).

Cal estar registrat i en cas de no estar-hi, caldrà donar-se de alta com a nou usuari.

Recordeu: És  un dret  dels  professionals que permet progressar de forma individual en 5 nivells diferents, ja definits.

És un reconeixement al desenvolupament professional en termes d’experiència, coneixements i compromís amb l’organització.

És computarà a efectes de carrera el temps de servei corresponent a la categoria del  grup professional per a la qual se sol·licita el reconeixement de nivell, es valoraran els mèrits acreditats d’acord amb l’escala següent:

* Els  tres  primers  anys d’excedència  per  cura d’un fill comptaran com a carrera, des de la data de naixement.

 
El personal de les categories de tècnic/ica en cures auxiliars d'infermeria i de zelador/ora recordeu que:
  1. En el cas de promoció interna definitiva des de les categories de tècnic/ica en cures auxiliars d'infermeria i de zelador/ora a les del G.P. Administratiu, al personal que acrediti la percepció del complement d'atenció a l'usuari li seran computats a efectes de serveis prestats per a la carrera professional de la nova categoria, els serveis prestats mentre es percebia l'esmentat complement en la categoria d'origen.
  2. El personal zelador/ora i tècnic/ica en cures auxiliars d'infermeria que hagi prestat serveis a les Unitats d'Atenció al Ciutadà d'Atenció Primària acreditant la percepció del complement d'atenció a l'usuari, podrà incorporar aquests serveis prestats a efectes del còmput de l'antiguitat necessària per a l'accés als diferents nivells de carrera professional del GP Administratiu 
  3. En el mateix sentit s'actuarà pel que fa a la valoració d'objectius i de competències professionals, podent computar les seves valoracions a les peticions de carrera professional del GP Administratiu.
  4. El personal zelador/ora que hagi prestat serveis a les Unitats d'Atenció al Ciutadà d'Atenció Primària, que acrediti la percepció del complement d'atenció a l'usuari i que tingui reconeguts nivells de carrera professional, mantindrà la percepció dels imports d'aquests nivells quan passi a ocupar un lloc d'auxiliar administratiu/iva. Aquesta percepció es mantindrà fins al moment que perfeccioni, i percebi, nivells de carrera professional en la categoria professional d'auxiliar administratiu/iva.
En aquests 3 primers casos l'ICS està aplicant com a topall l'1 de novembre de 2002.

Si esteu en el cas del punt 4, comproveu els imports abans de demanar la carrera del lloc d'auxiliar administratiu/iva, i recordeu que si no us surt a compte el canvi, podeu renunciar a continuar participant en el procés en qualsevol moment abans de la publicació de la resolució definitiva (llegir+).
 
Per sol·licitar el següent nivell, es valoren els mèrits acumulats durant el període que es  roman en l’últim  nivell de carrera professional que es tingui acreditat, llevat que aquest  hagi   estat convocat de manera transitòria o correspongui al primer nivell assolit, es poden demanar els nivells 1 i 2 a la mateixa sol·licitud.