dissabte, 9 d’abril del 2022

Pla de reducció de la temporalitat a l'Administració de la Generalitat (Estatutaris ICS: 12.000 llocs de treball temporal)

Tal i com venim informant a les xerrades informatives sobre el Procés d'Estabilització a l'ICS, el Govern de la Generalitat ha anunciat que properament es convocaran 12.000 places de l'ICS que actualment estan ocupades de forma temporal. 

D'una banda, aproximadament 7.000 places es convocaran d'acord amb el procés d'estabilització extraordinari que preveu la Llei de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública

Esperem que properament l'ICS ampliï la informació  per saber quantes places exactament es convocaran pel sistema de concurs de mèrits excepcional i quantes pel sistema de concurs-oposició especial.

Així mateix us recordem que aquestes places s'hauran d'ofertar com a molt tard l'1 de juny de 2022, que les convocatòries s'hauran de publicar abans del 31 de desembre de 2022 i que aquestes s'hauran de resoldre abans del 31 de desembre de 2024.

Us aconsellem que, al més aviat possible, obtingueu els màxims mèrits possibles respecte cursos de formació, especialment aquells que acreditin coneixements de català i competències digitals(ACTIC), ja que abans del 31 de desembre de 2022 hauran d'estar convocades totes les places i només seran valorats els mèrits que, d’acord amb el barem d’aplicació, hagin estat obtinguts fins a la data de publicació al DOGC de la convocatòria especifica corresponent. 
A l'apartat de formació del nostre bloc trobareu cursos de català i dels nivells de l'ACTIC: https://sanitat-icsc.blogspot.com/p/formacio.html 

D'altra banda, unes 5.000 places corresponen a les ofertes públiques ordinaries aprovades per l'ICS entre el 2017 i el 2021 que estan pendents de convocar pel sistema de concurs-oposició ordinari, que són les següents:


Nota: Algunes d'aquestes places corresponents a la taxa addicional dels PESCO 2017 i 2018 s'hi sumaran als processos d'estabilització establerts per la Llei 20/2021, d'acord amb el seu article 2.

Ets interí de llarga durada i vols saber què és el procés d'estabilització? 

Estem realitzant una sèrie de videoconferències per a explicar tota la informació de la que disposem. Podeu consultar les xerrades planificades en el calendari de xerrades informatives sobre el Procés d'Estabilització a l'ICS (llegir+).



Resum Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública per a personal estatutari (llegir+)