dimarts, 31 de maig del 2022

Llista provisional de persones admeses i excloses MVOP - Edició 2021

Ha sortit publicada la llista provisional de persones admeses i excloses en la convocatòria de mobilitat voluntària oberta i permanent, amb indicació de les destinacions sol·licitades i de la valoració provisional dels mèrits.

Així mateix, la diligència dóna publicitat de la codificació de les destinacions i de la  codificació dels motius d’exclusió de participació en la convocatòria.
S'obre un termini de 15 dies naturals, el qual s’iniciarà el dia 27 de maig de 2022 i finalitzarà el dia 10 de juny de 2022, per tal que les persones interessades puguin interposar les al·legacions que considerin oportunes.
La Comissió Tècnica considera oportú detallar seguidament les següents consideracions relacionades amb la verificació dels requisits i de la valoració dels mèrits tinguts en compte per aquesta edició 2021:
  • L’edició 2021 inclou totes aquelles inscripcions presentades i degudament registrades fins el dia 31 d’octubre de 2021. Aquelles inscripcions registrades a partir de l’1 de novembre de 2021 correspondran a l’edició 2022, i per tant, NO consten en els resultats que es publiquen amb aquesta diligència.
  • Només s’han avaluat aquells mèrits obtinguts fins el dia 31 d’octubre de 2021.
  • Només s’han avaluat els serveis prestats (temps treballat) com a personal estatutari fix en el Servei Nacional de Salut en la categoria i especialitat corresponent. Els períodes de serveis prestats com a personal estatutari interí NO han estat avaluats, d’acord amb allò que estableix l’annex I de l’Acord esmentat .
  • Els serveis prestats abans de la darrera adjudicació obtinguda mitjançant concurs de mobilitat voluntària, concurs de mèrits o concurs oposició s’han valorat a 0,079 punts per cada mes treballat.
  • Els serveis prestats després de la darrera adjudicació obtinguda mitjançant concurs de mobilitat voluntària, concurs de mèrits o concurs oposició s’han valorat a 0,237 punts per cada mes treballat.
  • Els mèrits de les persones aspirants que ja disposen de la puntuació màxima total de l’apartat o apartats del barem de mèrits no han estat valorades.
  • No s’ha efectuat valoració de mèrits a aquelles persones aspirants que malgrat no tenir la condició de personal estatutari fix de l’ICS, s’han inscrit en aquesta convocatòria. Aquestes persones figuren com a persones excloses de participar en la convocatòria, amb el motiu d’exclusió “No ser personal estatutari fix de la categoria i/o especialitat”.