dimarts, 31 de maig del 2022

OPO 2022 d'estabilització de l'ocupació temporal de l'ICS


En concordança amb l'Oferta d'Ocupació Pública d'Estabilització d'Ocupació Temporal de la Generalitat de Catalunya, en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, s'ha publicat al DOGC l'acord pel qual la Comissió Executiva del Consell d'Administració de l'ICS ha aprovat l'oferta d'ocupació pública d'estabilització de l'ocupació temporal de 7.636 places de personal estatutari així com la seva distribució per grups professionals, d'acord amb l'ordenació i la classificació del personal estatutari.  
La distribució de les places ofertades per grups professionals és la següent :
  • A1: 1.655 places.
  • A2: 2.603 places.
  • C1: 797 places.
  • C2: 2.330 places.
  • Agrupacions professionals: 251 places.

Segons informació de la Mesa Sectorial del 27/05/2022 la distribució seria la següent:

En l’ACORD GOV/105/2022, de 24 de maig, pel qual s'aprova l'Oferta d'Ocupació Pública d'Estabilització d'Ocupació Temporal de la Generalitat de Catalunya, en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, en Xavier Bernadí Gil, Secretari del Govern, acorda, entre d’altres, que el Consell d'Administració de l'Institut Català de la Salut aprovarà i publicarà, abans de l'1 de juny de 2022, l'oferta d'ocupació pública d'estabilització de 7.636 places de personal estatutari dels serveis de salut de l'Institut Català de la Salut, distribuïdes en els grups, cossos, especialitats i categories que corresponguin.

Avui ha sortit l’oferta d'ocupació pública d'estabilització de l'ocupació temporal de personal estatutari i l’ICS només ha publicat la distribució per grups professionals, passant-se pel folre l’acord del passat 24 de maig. 
La distribució de places per categories és un element fomanental per a les futures persones aspirants per tal de saber quantes places i per quina via seran ofertes en la seva categoria. 
La manca de transparència de l’ICS en els processos selectius arriba a límits insospitables. No ens hauria de sorprendre d’una empresa pública que no té publicada la relació de llocs de treball.
És decepcionant que l’ICS no informi de la distribució de les places per Categories. A hores d’ara cap interí sap si la seva plaça està afectada o no. Prou de jugar amb la gent!

Accedeix al DOGC

Accedeix a la informació de la Mesa Sectorial del 27/05/2022