dimarts, 31 de maig del 2022

Resolució adjudicació places MFiC 2018

Ha estat publicada al DOGC la Resolució d'adjudicació de la convocatòria MFiC.LLIURE-2018.
Les persones nomenades hauran de prendre possessió de la destinació adjudicada en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà de la publicació al DOGC de la present Resolució. En el cas que les persones nomenades no prenguin possessió de la destinació adjudicada en el termini abans esmentat, perdran els drets derivats de la convocatòria.

La present Resolució d'adjudicació complementada amb la diligència de presa de possessió tindrà la consideració de nomenament de les persones adjudicatàries, l'eficàcia de la qual restarà sotmesa a l'acreditació de la capacitat funcional i de l'habilitació favorables i de la resolució dels recursos que contra aquesta Resolució d'adjudicació es puguin interposar.


Segons l’Annex 4 de la Resolució SLT/1361/2018, de 14 de juny, de convocatòria específica del procés selectiu per proveir places bàsiques de la categoria de facultatiu/iva especialista en medicina familiar i comunitària, la distribució de les places convocades per la categoria de facultatiu/iva especialista en medicina familiar i comunitària és la següent:
Total de places convocades, 1.343: 289 places corresponents a l'oferta ordinària d'ocupació per l'exercici 2017 i 1.054 places corresponents a l'oferta d'ocupació pública addicional per l'estabilització i la consolidació de l'ocupació temporal de l'Institut Català de la Salut (DOGC núm. 7525, de 29.12.2017).
Les 1.054 places corresponents a l'oferta d'ocupació pública addicional per l'estabilització i la consolidació de l'ocupació temporal de l'Institut Català de la Salut haurien de ser places dotades pressupostàriament que haguessin estat ocupades de forma temporal i ininterrompudament almenys en els tres anys anteriors al 31 de desembre de 2016.
Des de la Intersindical-CSC tenim seriosos dubtes que les places ofertades per l’ICS compleixin escrupolosament aquests criteris. Amb els gregues que això ha pogut implicar a les persones interines que ocupaven places que no haurien d’haver estat objecte d‘aquesta convocatòria.
D’altra banda, la manca d’informació sobre les places de centre, servei,... continuen sent un punt opac més en la manca de transparència de l’ICS. Les persones aspirants haurien de saber amb prou antelació les places disponibles al SAP que han escollit.