divendres, 27 de gener del 2023

Modificació de la convocatòria de places bàsiques de personal estatutari | Estabilització ICS

 

Avui s'ha publicat al DOGC la modificació convocatòria de places bàsiques del procés d’estabilització i reducció de la temporalitat del personal de l’Institut Català de la Salut.

Aquesta modificació implica en primer terme l'ampliació dels terminis d'inscripció per incidències tècniques informàtiques que en alguns casos no permeten finalitzar el procés d'inscripció, obtenir el justificant d'inscripció i/o la consolidació i consulta de la inscripció en l'aplicació informàtica SGRH. Però no és l'unica modificació per tal de corregir certes errades en la resolució publicada.

Podeu ampliar la informació de la modificació de la convocatòria aquí: RESOLUCIÓ SLT/185/2023, de 25 de gener, per la qual es modifica la Resolució SLT/4154/2022, de 27 de desembre, de convocatòria dels processos selectius d'estabilització mitjançant els sistemes de concurs de mèrits i de concurs oposició, i del procés ordinari (taxes de reposició) pel sistema de concurs oposició, per proveir places bàsiques de l'Institut Català de la Salut (codi identificació convocatòria 100) i es prorroga el termini de presentació de sol·licituds de participació.

Distribució per categories de l'oferta pública d'estabilització (incorpora les places ofertes i pendents de convocar de l'oferta d'estabilització PESCO 2017) de l'Annex 2

Distribució per categories professionals de les ofertes ordinàries (taxa de reposició) 2019, 2020 i 2021 de l'Annex 3

Amb les modificacions en total es convoquen 11.096 places places bàsiques distribuïdes entre un total de 77 categories i categories amb especialitat que podeu consultar en la següent taula (llegir+)

Termini d'inscripcions (fins el 20 de febrer del 2023)

En el procés d'inscripció de participació a l'esmentada convocatòria s'estan produint incidències tècniques informàtiques que en alguns casos no permeten finalitzar el procés d'inscripció, obtenir el justificant d'inscripció i/o la consolidació i consulta de la inscripció en l'aplicació informàtica SGRH.

Per aquest motiu es fa pública la pròrroga del termini de presentació de les sol·licituds de participació a la convocatòria (codi d'identificació de la convocatòria 100), fins al 20 de febrer de 2023.


Bases comunes recollides a l'annex 1

- Es modifica el quart paràgraf del punt 4 que queda redactat de la següent manera:

La presentació d'aquestes sol·licituds s'efectuarà telemàticament a través de l'enllaç següent https://www1.ics.gencat.cat/SGRH/Acces.aspx?ReturnUrl=%2fSGRH%2fInici.aspx mitjançant formulari normalitzat que es posarà a disposició a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria i seguint les instruccions que proporcioni l'aplicació habilitada a l'efecte, de conformitat amb el que preveuen la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, la Llei 29/2010, del 3 d'agost, de l'ús dels mitjans electrònics al sector públic de Catalunya, i el Decret 76/2020, de 4 d'agost, d'Administració digital.

- Es modifica el primer paràgraf del punt 8 que queda redactat de la següent manera:

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, la persona titular de l'Institut Català de la Salut dictarà resolució amb la llista provisional de persones admeses i excloses en relació amb cadascuna de les categories o categories amb especialitat convocades en virtut d'aquesta Resolució, la qual es publicarà en la pàgina web de l'Institut Català de la Salut.

- Es modifica el primer paràgraf del punt 9 que queda redactat de la següent manera:

El Tribunal Qualificador en la diligència corresponent fixarà el termini en què la persona aspirant ha d'introduir, al Gestor de Currículum del Sistema de Gestió de Recursos Humans (SGRH) https://www1.ics.gencat.cat/SGRH/Acces.aspx?ReturnUrl=%2fSGRH%2fInici.aspx, els mèrits que vulgui al·legar.

- Es modifica el quart paràgraf del punt 10.2.1.1 (coneixements de llengua catalana de nivell de suficiència (C1)) que queda redactat de la següent manera:

Primera part. S'hi avalua el domini de l'expressió escrita mitjançant la redacció d'un text d'un mínim de 150 paraules i d'un màxim de 200 paraules i la resposta d'un qüestionari sobre aspectes lingüístics. La durada serà com a màxim de 75 minuts.

-Es modifica el quart paràgraf del punt 10.2.1.3 (coneixements de llengua catalana de nivell elemental (B1)) que queda redactat de la següent manera:

Primera part. S'hi avalua el domini de l'expressió escrita mitjançant la redacció d'un text d'un mínim de 80 paraules i d'un màxim de 100 paraules i la resposta d'un qüestionari sobre aspectes lingüístics. La durada serà com a màxim de 75 minuts.

-Es modifica el quart paràgraf del punt 10.2.1.4 (coneixements de llengua catalana de nivell bàsic (A2)) que queda redactat de la següent manera:

Primera part. S'hi avalua el domini de l'expressió escrita mitjançant la redacció d'un text d'un mínim de 80 paraules i d'un màxim de 100 paraules i la resposta d'un qüestionari sobre aspectes lingüístics. La durada serà com a màxim de 75 minuts.

- Es modifica el primer paràgraf de la lletra b. de l'apartat B), Altres mèrits curriculars 30% (puntuació màxima, 30 punts), del punt 11.1.2 (Concurs de mèrits (fase 1)), que queda redactat de la següent manera:

Formació continuada fins un màxim de 200 hores (cursos, tallers i seminaris). Es consideren també com a formació continuada els mestratges i postgraus propis: 0.085 punts (puntuació màxima, 17 punts).

Es concreten cursos, tallers i seminaris.

- Es modifica el primer paràgraf de la lletra b.2), Formació continuada i formació reglada (puntuació màxima, 2 punts), del punt 11.2.2 (Concurs oposició d'estabilització (fase 2)), que queda redactat de la següent manera:

Formació continuada fins un màxim de 200 hores (cursos, tallers i seminaris). Es consideren també com a formació continuada els mestratges i postgraus propis: 0.01 punts per hora (puntuació màxima, 2 punts).

Es concreten cursos, tallers i seminaris.

- Es modifica el paràgraf de la lletra b.3), de l'apartat Grups A1 i A2, del punt 11.3.3 (Concurs oposició ordinari (fase 3)), Formació continuada (puntuació màxima, 5 punts), que queda redactat de la següent manera:

Formació continuada fins un màxim de 300 hores (cursos, tallers i seminaris). Es consideren també com a formació continuada els mestratges i postgraus propis: 0.017 punts per hora (puntuació màxima, 5 punts).

Es concreten cursos, tallers i seminaris.

-Es modifica la lletra b.2), de l'apartat Resta de grups professionals, del punt 11.3.3 (Concurs oposició ordinari (fase 3)), Formació continuada (puntuació màxima, 13 punts), que queda redactat de la següent manera:

Formació continuada fins un màxim de 300 hores (cursos, tallers i seminaris). Es consideren també com a formació continuada els mestratges i postgraus propis: 0.044 punts per hora (puntuació màxima, 13 punts).

Es concreten cursos, tallers i seminaris.

Alguns dels annexos (requisits i temaris específics) d'algunes de les categories

-Es modifica de l'Annex 7, Tècnic/a superior de la funció administrativa (grup A, subgrup A1). Codi: 104, la lletra b. del punt 1.

-Es modifica de l'Annex 10, Tècnic/a titulat/ada superior assessor genètic (grup A, subgrup A1). Codi: 107, la lletra a., del punt núm. 2 Requisits específics.

-Es modifica de l'Annex 14, Tècnic/a titulat/ada superior Enginyeria Industrial (grup A, subgrup A1). Codi 111, el punt núm. 3.

-Es modifica de l'Annex 15, Tècnic/a titulat/ada superior Psicologia (grup A, subgrup A1). Codi 112, el punt núm. 3.

-Es modifica el punt 1 de l'Annex 16, Tècnic/a titulat/ada superior Informàtica Gestió de Sistemes (grup A, subgrup A1), Codi 113.

-Es modifica el punt 1 de l'Annex 18, Facultatiu/iva especialista Psiquiatria (grup A, subgrup A1). Codi: 115.

-Es modifiquen els punts 1, 2 i 3 de l'Annex 20, Metge urgències (grup A, subgrup A1). Codi: 117.

-Es modifiquen els punts 1 i 3 de l'Annex 22, Facultatiu/iva especialista en medicina del treball (grup A, subgrup A1). Codi: 119.

-Es modifiquen els punts 1 i 2 de l'Annex 23, Facultatiu/iva especialista en Pediatria i les seves Àrees Específiques EAP (grup A, subgrup A1). Codi: 120.

-Es modifiquen els punts 1 i 2 de l'Annex 24, Facultatiu/iva especialista en Medicina Familiar i Comunitària EAP (grup A, subgrup A1). Codi: 121

-Es modifica el punt 3 de l'Annex 25, Facultatiu/iva especialista en Farmàcia Hospitalària (grup A, subgrup A1), Codi: 122.

-Es modifica el punt 3 de l'Annex 26, Facultatiu/iva especialista en medicina Preventiva i Salut Pública (grup A, subgrup A1), Codi: 123.

-Es modifica el punt 3 de l'Annex 27, Facultatiu/iva especialista en Medicina Física i Rehabilitació (grup A, subgrup A1), Codi: 124.

-Es modifiquen els punts 1 i 3 de l'Annex 28, Facultatiu/iva especialista en Radiodiagnòstic (grup A, subgrup A1). Codi: 125.

-Es modifica el punt 3 de l'Annex 29, Facultatiu/iva especialista en Psicologia Clínica (grup A, subgrup A1), Codi: 126.

-Es modifiquen els punts 1 i 2 de l'Annex 30, Diplomat/ada sanitari/ària especialista en Infermeria Obstètrica i Ginecologia (Grup A, subgrup A2), Codi: 127.

-Es modifica el punt 1 de l'Annex 31, Diplomat/ada sanitari/ària en fisioteràpia (Grup A, subgrup A2). Codi: 128.

-Es modifiquen els punts 1 i 2 de l'Annex 32, Diplomat/ada sanitari/ària en Infermeria (Grup A, subgrup A2), Codi: 129.

-Es modifica el punt 1 de l'Annex 38, Tècnic/a titulat/ada mitjà en treball social (Grup A, subgrup A2), Codi: 135.

-Es modifica el punt 1 de l'Annex 39, Tècnic/a de gestió de la funció administrativa (Grup A, subgrup A2), Codi: 136.

-Es modifica el punt 3 de l'Annex 41, Tècnic/a titulat/ada mitjà arquitectura tècnica (Grup A, subgrup A2), Codi: 138.

-Es modifica el punt 1 de l'Annex 41, Tècnic/a titulat/ada mitjà arquitectura tècnica (Grup A, subgrup A2), Codi: 138.

-Es modifica el punt 1 de l'Annex 43, Tècnic/a titulat/ada mitjà enginyeria tècnica industrial (Grup A, subgrup A2), Codi: 140.

-Es modifica el punt 1 de l'Annex 50, Tècnic/a especialista de grau superior sanitari en imatge per al diagnòstic (Grup C, subgrup C1). Codi: 147.

-Es modifica el punt 1 de l'Annex 51, Tècnic/a especialista de grau superior sanitari laboratori de diagnòstic clínic (Grup C, subgrup C1), Codi: 148.

-Es modifica el punt 1 de l'Annex 54, Administratiu/iva (grup C, subgrup C1), Codi: 151.

-Es modifica el punt 1 de l'Annex 62, Tècnic/a especialista de grau mitjà sanitari en cures d'infermeria (grup C, subgrup C2), Codi: 159.

-Es modifica el punt 1 de l'Annex 64, Auxiliar administratiu/iva (grup C, subgrup C2), Codi: 161.

-Es modifica el punt 1 de l'Annex 65, Conductor/a (Grup C, subgrup C2). Codi: 162.

-Es modifica l'encapçalament de l'Annex 68, Cosidor/a (Grup C, subgrup C2), Codi: 165.

-Es modifica l'encapçalament de l'Annex 73, Cap de personal subaltern (grup C, subgrup C2). Codi: 170.

-Es modifica la lletra b. del punt 2 de l'Annex 78, Assistent d'oficis diversos (agrupacions professionals). Codi: 175.

-Es modifiquen el punts 1 i la lletra b del punt 2 de l'Annex 80, Zelador (agrupacions professionals), Codi: 177.


Encapçalament de la Resolució

Resolució SLT/4154/2022, de 27 de setembre, de convocatòria dels processos selectius d'estabilització mitjançant els sistemes de concurs de mèrits i de concurs oposició, i del procés ordinari (taxes de reposició) pel sistema de concurs oposició, per proveir places bàsiques de personal estatutari de l'Institut Català de la Salut (codi identificació convocatòria 100).

Recordeu que al nostre bloc podeu consultar el nombre de places per categoria i especialitat (llegir+), els criteris (llegir+), els barems (llegir+), calcular els vostres mèrits (llegir+), les preguntes freqüents (llegir+) i la xerrada gravada sobre el procés d'estabilització a l'ICS (llegir+).

*Pacte de la Mesa Sectorial de Negociació de Sanitat sobre els criteris d’aplicació als processos d’estabilització derivats de la Llei 20/2021, els pendents de convocar de l’oferta PESCO 2017 i els corresponents a l’oferta ordinària (taxa de reposició) dels anys 2019, 2020, 2021 i, si és aprovada amb anterioritat a la publicació de la convocatòria, de la taxa de reposició del 2022. 

Comparteix si coneixes algú afectat

A Sanitat tots els col·lectius professionals #Som1Equip i tots som #Imprescindibles!