diumenge, 9 d’abril del 2023

Llistats provisionals de persones admeses i excloses | Estabilització ICS

  

Avui 11 d'abril de 2023 el Director de Persones de l'ICS ha publicat les llistes provisionals de persones admeses i exloses en relació amb cadascuna de les categories o categories amb especialitat convocades mitjançant les diferents convocatòries dels processos selectius d'estabilització de l'ICS (convocatòries 100 (Places bàsiques), i les de les places de facultatiu especialista en els serveis jerarquitzats dels hospitals H1, H2, H3, H4, H5, H6, H7, H8 . Però si has quedat exclosa, o bé has d'esmenar alguna dada què has de fer? T'ho expliquem a continuació:

Llista provisional alfabètica de les persones admeses i excloses a totes les categories i especialitats (llegir+)

Llista de persones admeses i excloses de la convocatòria de les places bàsiques de l'Institut Català de la Salut (codi identificació convocatòria 100)

Llistes de persones admeses i excloses de les convocatòries de places de places vacants de facultatiu/iva especialista en els serveis jerarquitzats dels hospitals


Termini per esmenar o per complementar
En primer lloc, d'acord amb cada convocatòria les persones aspirants disposaran d'un termini de 10 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de la resolució indicada per esmenar els defectes de la seva sol·licitud inicial o per complementar la documentació que es requereix a la convocatòria. És a dir, entre el dimecres 12 d'abril de 2023 i el dimarts 25 d'abril de 2023.

En aquest sentit, s'ha de tenir en compte que les persones aspirants que figuren com a excloses en aquesta llista provisional que no esmenin dins aquest termini el defecte que els sigui imputable que n'hagi motivat l'exclusió, es considerarà que desisteixen de la seva petició.

Al·legacions si no surts a la llista provisional
D'altra banda, si la persona interessada no consta en la llista provisional com a persona admesa o exclosa, en el moment de formular l'al·legació haurà d'adjuntar el justificant de la inscripció.

La persona titular de l'Institut Català de la Salut aprovarà la resolució amb la llista definitiva de persones admeses i excloses.

Com presentar el recurs
En aplicació de l'article 85.1 del Decret 76/2020, de 4 d'agost, d'Administració digital, heu de presentar les esmenes i les al·legacions a través del formulari electrònic “Presentació d’al·legacions a les llistes provisionals d’admesos i exclosos del procés selectiu d'estabilització de l’Institut Català de la Salut” que trobareu a la pàgina web “Tràmits Gencat” o clicant l'enllaç següent: https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Tramitacio-de-les-allegacions-a-la-llista-provisional-dadmesos-i-exclosos-dels-processos-selectius-destabilitzacio?category=70961641-b2c0-11e9-8dc5-005056924a59

Segons el motiu d'exclusió haureu de procedir de forma diferent d'acord amb les següents instruccions del Director de Persones de l'ICS:


MOTIU D’EXCLUSIÓ 1: Manca el pagament de la taxa o pagament incomplet de la taxa 
La persona exclosa haurà d’accedir a l’aplicació SGRH i escollir l’opció “Esmena inscripció”. Quan hagi accedit a la seva sol·licitud d’inscripció, haurà de modificar la seva situació d’exempció/bonificació del pagament de la taxa d’inscripció a la convocatòria. 

Seguidament, haurà de fer el pagament de la taxa i guardar el justificant de pagament i 
posteriorment, caldrà fer l’al·legació a través del tràmit específic electrònic esmentat 
de pagament. 

MOTIU D’EXCLUSIÓ 2: Manca d’acreditació d’estar inscrit a l’atur i de no percebre cap prestació econòmica de cap organisme oficial
La persona exclosa per aquest motiu caldrà que faci l’al·legació a través del tràmit “Presentació d’al·legacions a les llistes provisionals d’admesos i exclosos del procés selectiu d'estabilització de l’Institut Català de la Salut” i haurà d’adjuntar la
següent documentació:
a) Certificació emesa per l’oficina de treball de la Generalitat (SOC) o, si s’escau, del Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE), en la qual s’acrediti que està inscrita a l’atur.
b) Certificació emesa per l’oficina de treball de la Generalitat (SOC), o si s’escau, del Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE), en la qual s’acrediti que no és perceptor de cap prestació econòmica.
c) Declaració responsable conforme no percep cap prestació econòmica de cap organisme oficial. Dins del tràmit específic electrònic disposeu d’un model de “Declaració responsable”.

En cas que la persona no pugui acreditar la condició d’estar inscrit a l’atur, haurà d’accedir a l’aplicació SGRH, escollir l’opció “Esmena inscripció”. Quan hagi accedit a la seva sol·licitud d’inscripció, haurà de modificar la seva situació d’exempció del pagament de la taxa d’inscripció a la convocatòria. Seguidament, haurà de fer el pagament de la taxa i
guardar el justificant de pagament, i, posteriorment, caldrà fer l’al·legació a través del “Presentació d’al·legacions a les llistes provisionals d’admesos i exclosos del procés selectiu d'estabilització de l’Institut Català de la Salut”i adjuntar el justificant de pagament.

MOTIU D’EXCLUSIÓ 3: Manca presentació documentació o esmena de documentació acreditativa de bonificació en el pagament de taxa com a membre de família monoparental o de família nombrosa (categoria general/especial)

La persona exclosa per aquest motiu caldrà que faci l’al·legació a través del trànit “Presentació d’al·legacions a les llistes provisionals d’admesos i exclosos del procés selectiu d'estabilització de l’Institut Català de la Salut” i que adjunti la documentació que acrediti la situació declarada.

En cas que la persona no pugui acreditar la bonificació del pagament de la taxa per ser
membre de família monoparental o de família nombrosa (categoria general/especial) haurà
d’accedir a l’aplicació SGRH i escollir l’opció “Esmena inscripció”.
Quan hagi accedit a la seva sol·licitud d’inscripció, haurà de modificar la seva situació de bonificació del pagament de la taxa d’inscripció a la convocatòria.
Seguidament, haurà de fer el pagament de la taxa i guardar el justificant de pagament, i,

MOTIU D’EXCLUSIÓ 4: Manca d’acreditació de tenir la condició legal de persona amb una discapacitat igual o superior al 33%.
La persona exclosa per aquest motiu caldrà que faci l’al·legació a través del tràmit específic

En cas que la persona no pugui acreditar la condició legal de discapacitat igual o superior al 33% haurà d’accedir a l’aplicació SGRH i escollir l’opció “Esmena inscripció”. Quan hagi accedit a la seva sol·licitud d’inscripció, haurà de modificar la seva situació d’exempció del pagament de la taxa d’inscripció a la convocatòria. Seguidament, haurà de fer el pagament de la taxa i guardar el justificant de pagament, i, posteriorment, caldrà fer l’al·legació a

MOTIU D’EXCLUSIÓ 5: Condició de personal estatutari fix de la categoria o especialitat de l’Institut Català de la Salut respecte de la qual es sol·licita la participació, o d’una categoria o especialitat homologada del Sistema Nacional de Salut respecte de la qual se sol·licita participar. 
La persona exclosa per aquest motiu caldrà que faci l’al·legació a través del tràmit específic 
electrònic accedint al tràmit “Presentació d’al·legacions a les llistes provisionals d’admesos i exclosos del procés selectiu d'estabilització de l’Institut Català de la Salut” i haurà d’adjuntar una declaració responsable de no tenir la condició de personal estatutari fix de la categoria corresponent. Dins del tràmit específic electrònic disposeu d’un model de “Declaració responsable” que haureu d’emplenar i adjuntar.

Persones que no constin ni al llistat d’admesos ni d’exclosos: 
Aquestes persones podran fer la corresponent al·legació a través del al tràmit “Presentació d’al·legacions a les llistes provisionals d’admesos i exclosos del procés selectiu d'estabilització de l’Institut Català de la Salut” i hauran d’adjuntar el justificant d’inscripció de participació en el procés 
selectiu, que va fer dins del termini de presentació de sol·licituds i, si escau, el justificant de pagament de la taxa de participació



Al nostre bloc podeu consultar els criteris (llegir+), els barems (llegir+), 
calcular els vostres mèrits (llegir+), les preguntes freqüents (llegir+) i la xerrada gravada sobre el procés d'estabilització a l'ICS (llegir+).

Comparteix si coneixes algú afectat

A Sanitat tots els col·lectius professionals #Som1Equip i tots som #Imprescindibles!